Stiri

7 motive pentru care trebuie să ai un baby monitor în camera celui mic

Monitoarele pentru bebeluși reprezintă o pereche de ochi și urechi în plus pentru liniștea sufletească a părinților. Cu un baby monitor bun vei economisi timp și vei sta liniștit/ă în perioadele în care acesta doarme cuminte în pătuțul lui. Cu ajutorul monitorului pentru bebeluși poți afla în orice moment ce se petrece în camera copilului tău, acesta permițând supravegherea în timp real a bebelușului de la distanță.

Acesta nu este un simplu monitor, este un super ajutor. De ce? Îți prezentăm în continuare câteva dintre motivele pentru care trebuie să ai un baby monitor amplasat în camera bebelușului tău:

 1. Supravegherea se poate face în timp real, de la distanță, pe o rază de peste 250 m. Așadar, fie că ești în bucătărie, fie, ai ieșit în curte, acest ajutor de nădejde face față distanței.
 2. Comunicare bidirecțională. Cu ajutorului sistemului de supraveghere Baby Monitor 851, vei putea menține în permanență contactul vizual, dar și contactul auditiv cu bebelușul tău. Dacă acesta se trezește, dar este încă somnoros, poți să vorbești cu el, înainte de a plânge pentru a-l calma.
 3. Volum difuzor și microfon reglabil. Aceasta este o funcție foarte importantă pentru că poți elimina zgomotul de fond sau poți auzi beblușul în condiții de zgomot ambiental mai crescut în camera în care sunt părinții.
 4. Monitorizare pe timp de zi și pe timp de noapte. Prin intermediul camerei de supraveghere, poți monitoriza copilul atât pe timp de zi dacă se joacă sau doarme, cât și pe timpul nopții, în timp ce doarme, astfel vei sta fără griji. Pentru că nu cred că există mulți bebeluși și copii care dorm cu lumina aprinsă, în cazul unui monitor video este necesar un senzor cu vedere pe timp de noapte (cameră cu infraroșu) ca să poți desluși detaliile și în condiții de iluminare slabă sau inexistentă. Acest baby monitor are o vizibilitatea pe timp de noapte de până la 5 m.
 5. Funcție de monitorizare a temperaturii. Acest aparat pentru camera bebelușului monitorizează și temperatura ambientală. Temperatura este esențială și importantă în camera copiilor, astfel te vei asigura că micuțul tău beneficiază de o ambianță optimă în propria lui cameră. Primind această informație de la aparat vei putea ajusta sistemul de încălzire sau poți detecta o ușă sau o fereastră lasată deschisă în mod accidental.
 6. Cântece de leagăn liniștitoare. Din orice cameră a casei, poți selecta una dintre melodiile relaxante, astfel încât copilul tău va adormi mai liniștit și mai relaxat. Nimic nu se compară cu un cântec de leagăn atunci când trebuie să-l liniștești pe prichindelul tău.
 7. Ecran color. Acest model are un ecran color de 3.5 inch LCD și o rezoluție bună de 320 x 240 pentru a putea vedea și cele mai mici detalii care te interesează.

Achiziționând acest monitor pentru bebeluș vei sta mult mai liniștit/ă și îți vei putea face treaba prin casă, grădină sau te vei putea relaxa mai ușor pentru că e un prieten de nădejde care nu obosește niciodată și va fi mereu atent la ce se întâmplă cu cel mic.

Sursa Foto

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

 1. Clementina

  July 27, 2020 at 3:35 pm

  Sunt mamica si va zic din propria experienta ca baby monitor-ul ma ajuta foarte mult. Pe mine ma ajuta din 4 puncte de vedere:
  1. Pot verifica daca bebe este in picioare sau este culcat
  2. Atat eu cat si sotul avem parte de somnul mult dorit
  3. Imi permite ca sa verific de la distanta somnul celui mic
  4. Ma face sa ma simt eu impacata cu gandul ca David este in siguranta, atunci cand trebuie sa ies din camera lui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top