Stiri

A fost lansat cel mai mare proiect pentru fabricile din România

În urmă cu câteva zile au tot apărut pe rețelele de socializare o serie de reclame prin care românii erau îndemnați să dea share la câteva imagini cu legume și fructe importate din Olanda, Egipt, India și alte țări ce se pot găsi în supermarketuri. O companie din Brașov a demarat construirea celui mai mare portal dedicat exclusiv producătorilor din România, platforma se adresează doar fabricilor și agricultorilor români nu și intermediarilor sau importatorilor.

Dintr-o analiză a site-ului lor www.corrios.com reiese foarte clar ceea ce vor să facă, aceștia au demarat o sesiune de preînscrieri într-o platformă ce va semăna destul de mult cu Alibaba.com, asta pentru că în România nu există niciun portal dedicat exclusiv agricultorilor și fabricanților care să-i ajute să-și găsească potențiali clienți din țară și străinătate fără intermediari.

Platforma oferă patru metode de vânzare împărțite în două categorii: vânzarea către persoane fizice și vânzarea către persoane juridice atât din țară cât și din străinătate. Vânzarea către persoane fizice se face printr-un MARKETPLACE îar vânzarea către companii se face prin DROP SHIPPING (vezi aici detalii despre ce înseamnă) sau EN-GROSS.

Fabricile mai au acces și la un modul LEAD, ce presupune ca atunci când beneficiarul are o cerere pentru un produs anume conform configurației dorite de acesta, să posteze o imagine și descrierea produsului, ulterior toate fabricile din industria corespunzătoare produsului vor primi o notificare pentru a da o ofertă clientului.

Așadar, atât agricultorii cât și fabricile românești au ocazia să se unească într-o singură platformă pentru a-și vinde produsele atât în cantități en-detail cât și en-gross, și pot să ofere o mână de ajutor celor ce au demarat acest proiect printr-o simplă pre-înscriere.

Dacă nu cultivi sau nu fabrici nimic și nu dorești să te înscrii, îi poți ajuta printr-un share pe rețelele de socializare astfel o să avem ocazia să cumpărăm produse direct de la producători.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top