Diverse

Accesorii inedite care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunui barbat

Traim intr-o societate in care imaginea personala si comportamentul nostru sunt aspecte care ne definesc si care pot transmite (in mod non-verbal desigur) o multime de detalii despre noi. Daca in trecut femeile erau cele care acordau o atentie deosebita imaginii personale, in prezent barbatii au inceput sa fie din ce in ce mai atenti cu modul in care se vestimenteaza si se prezinta in fata tuturor. Poate am fi tentati sa credem ca acest lucru se aplica doar barbatilor care activeaza in domenii de activitate unde se preteaza sa adopta tinute elegante, insa realitatea este ca barbatii in general sunt astazi mult mai atenti cu imaginea lor personala. Astazi vom discuta putin despre accesoriile special concepute pentru acestia si despre rolul pe care acestea le au in completarea tinutelor masculine.

Intr-o prima etapa, este foarte important sa se inteleaga faptul ca accesoriile sunt amprenta unui stil, a elegantei si a rafinamentului, astfel ca ele nu sunt destinate exclusiv femeilor. Tinutele masculine au fara doar si poate o eleganta si un rafinament al lor, insa pentru acest lucru este necesar sa se apeleze si la “ajutorul” unor accesorii moderne si inedite. Iata asadar cateva idei de accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unui barbat!

Ceasurile pentru barbati.

De departe unele dintre cele mai inedite accesorii la care pot apela barbatii atunci cand doresc sa ofere un plus de eleganta si stil tinutelor elegante sunt inegalabilele ceasuri de mana pentru barbati. Dincolo de functia lor de baza, si anume accea de a indica ora exacta, ceasurile de mana pentru barbati sunt cele care pot completa tinutele acestora intr-un mod cat se poate de unic si interesant. Nu trebuie insa sa uitam si de faptul ca un ceas de mana este un accesoriu care denota in acelasi timp si punctualitate.

Palariile pentru barbatii.

In trecut, palariile au fost un indicator foarte bun al statutului social, astfel ca nu oricine isi permitea un astfel de accesoriu. Astazi, regasim palariile pentru barbati intr-o varietate atat de mare incat cu greu le putem gasi pe cele care coincid perfect cu gusturile noastre personale. Palariile sunt accesoriile care vor reusi mereu sa te scoata in evidenta si in mod cert vei fi capabil sa atragi privirile curioase ale celor din jur, care nu se vor opri din a-ti scana in mod constant tinuta deosebita. Palariile sunt accesoriile ideale pentru barbatii care doresc sa se faca remarcati in orice circumstanta.

Curelele pentru barbati.

Gasirea unui stil personal este un proces complex care necesita destul de mult timp pana il vei putea identifica complet, insa exista totusi cateva accesorii cu care nu vei putea da niciodata gres. Din aceasta categorie fac desigur parte si celebrele curele pentru barbati, fara de care cu greu am putea vorbi despre tinute masculine elegante. Curelele sunt cele care asigura o continuitate excelenta unei tinute, dar si cele care reusesc sa aduca un plus de eleganta, stil si rafinament oricarei tinute.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top