Stiri

TOP 3 perechi de încălțăminte pentru sezonul rece + Idei de ținute în care să le integrezi

Anotimpul rece aduce cu el și numeroase  dificultăți în alegerea unei ținute care să fie cool și, în același timp, potrivită pentru vremea rece de afară. Astfel, atunci când vine vorba despre ce încălțăminte trebuie să porți iarna aceasta, în funcție de ce îți creează ție confort, trebuie să alegi perechile adecvate. Pe lângă acest lucru, pentru un outfit complet, ai nevoie și de câteva articole vestimentare care să se se vadă cât mai bine alături de ceea ce porți în picioare. 

Pentru a te asigura că vei avea outfituri la modă și că ești și informată în ceea ce privește ce se poartă în sezonul rece, articolul prezent are scopul de a-ți oferi informațiile necesare despre idei de ținute asortate cu încălțăminte potrivită.

Iată TOP 3 perechi de încălțăminte alături de ținute adecvate:

  • Ghete din piele

Una dintre cele mai utilizate modele de încălțăminte pe care orice doamnă și domnișoară trebuie să le aibă în garderoba personală sunt, desigur, ghetele. Fiind versatile și potrivite în numeroase contexte, precum la birou, la facultate sau chiar la o plimbare în parc, trebuie neapărat să facă parte din pantofarul tău. În ceea ce privește ținutele în care le poți integra, acest lucru rămâne la alegerea ta. Fie vrei să le porți cu o pereche de jeans și o jachetă, fie cu o fustă și un palton sau cu o pereche de pantaloni din piele. Cert este că toate variantele pot fi de succes. Ține cont, totuși, și de proporții, dar și de culori. 

Orice femeie trebuie să aibă cel puțin o pereche de ghete de damă din piele în colecția proprie. 

  1. Bocanci 

Pentru toate persoanele care optează mai mult către un stil vestimentar ușor sport sau chiar athleisure, bocancii vor fi întotdeauna printre cele mai bune alegeri. Există numeroase ținute pe care le poți purta atunci când alegi o pereche de bocanci. De exemplu, merg alături de un pulover oversized și o pereche de blugi sau de o fustă dintr-un material mai gros și o cămașă elegantă. Ambele idei pot fi completate de un palton lung, simplu, eventual negru + perechea ta preferată de bocanci = ținute cool pentru sezonul rece!

  1. Cizme

Indiferent de tipul de cizme pe care îl alegi, orice femeie trebuie să aibă acest model de încălțăminte acasă. Fie că este vorba despre cizme înalte, moderne și elegante, fie despre cizme joase și îmblănite, confortul pe care ți-l oferă acest model de încălțăminte nu se va compara cu al altuia. Dacă vrei să porți cizmele înalte, le poți aborda alături de o fustă scurtă și o bluză elegantă, iar în cazul cizmelor joase, chiar cu jeanși sau, de ce nu, cu pantaloni de trening și o vestă groasă.

Pentru a fi cu adevărat pregătită pentru sezonul rece ai nevoie de aceste perechi de încălțăminte! Indiferent de modul în care le vei purta, ține cont de faptul că trebuie să îți pui amprenta personală în fiecare outfit. Fie că este vorba despre o eșarfă pe care o adaugi, o pereche de mănuși din piele sau poate chiar o pălărie, încearcă să fii unică!

Sursa foto: shutterstock.com 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top