Diverse

Actiune in instanta garantata cu Grecugorde.ro

Nu este atat de simplu sa deschizi o actiune in instant pe cat pare! Amatorismul costa scump aproape mereu, tocmai de aceea este indicat sa apelam la specialisti cu experienta in problemele care ne depasesc.
De pilda, vecinii mei isi construiesc singuri o aneza din materiale moderne de constructie. Ei cred ca se pricep, dar bca-urile sunt insirate, fara sa fie intarite corespunzator si la primul vant puternic, inundatie sau cutremur vor ceda. Se vor darama in mod sigur si ce este mai grav, posibil sa ii raneasca pe cei aflati in vecinatatea lor.
Am vazut oameni care folosesc patentul sa isi scoata un dinte sau o masea cu probleme si risca sa isi infecteze tot maxilarul.
Noi, romanii, credem ca ne pricepem la fotbal, la politica, la scris.

Asa redactam singuri actiunea de chemare in judecata, iar cei din instanta, care vor citi hartia respectiva se vor amuza copios. De ce?
1. Lipseste limbajul de specialitate, obligatoriu in cazul actelor ce apartin stilului juridico-administrativ. Nu poti sa te exprimi ca pe strada, atunci cand soliciti unui judecator sa iti admita actiunea.
2. Nu stii ce lege si ce articole sa invoci. Cel care primeste actiunea o poate respinge in orice moment din acesta cauza.
3. Precizezi lucruri care sunt impotriva ta in actiune, lucru pe care nu l-ar face vreodata un avocat de prestigiu si dimpotriva, omiti aspecte importante care ti-ar da castig de cauza.


Este obligatoriu, daca te respecti, respecti justitia si doresti sa obtii dreptate, sa soliciti cei mai buni avocati profesionisti pentru actiune in instanta.
Din cauzele precizate de mine mai sus, judecatorii nu mai permit persoanelor fizice sa se apere singure, fiind obligatorie prezenta unui avocat alaturi de ele de la inceputul procesului, pana la sfarsit.

De ce recurg instantele la acest procedeu?
1. Fiindca altfel dialogheaza cu un avocat care cunoaste legile si procedurile decat cu un neinitiat intr-ale justitiei.
2. Fiindca in cazul in care pierde procesul, persoana respectiva va face recurs, desi nu are dreptate invocand faptul ca nu a fost aparata de un avocat.
3. Fiindca numai avocatul tine o evidenta clara a tuturor actelor si poate face toate demersurile pentru castigarea procesului. O persoana obisnuita, care doreste sa isi analizeze propriul dosar nu intelege aproape nimic din cauza limbajului specific.
Spuneam ca judecatorul nu trebuie sa fie obligat sa citeasca tot ceea ce le trece prin minte oamenilor, cand introduc o actiune de divort, de exemplu. Ea trebuie sa fie scrisa decent si clar, impecabil. Omul obisnuit este tentat sa ofere detalii rusinoase din viata de cuplu sa il acuze si sa il denigreze pe celalalt. De multe ori o astfel de actiune este ea insasi un delict, fiindca este scrisa cu patima si contine termeni depreciativi, discriminatorii sau devianti.

In plus, oamenii obisnuiti nu stiu ca intr-un proces se judeca o cauza si nu doua-trei, desi ei sunt tentati sa isi rezolve toate problemele intr-un dosar.
Cea mai buna si diplomata echipa de avocati este cea a firmei de avocatura din Cluj, Grecugorde.ro si in ciuda numarului mare de procese pe rol de apararea carora se ocupa, trebuie sa stiti ca:
-echipa raspunde oricarei noi solicitari cu promptitudine

-avocatii de la firma prezentata mai sus pregateste minutios toate dosarele, oricat ar fi de multe. Ei ofera maxima importanta chiar si celor mai usoare procese, care sunt simple formalitati.
-desi au castigat peste 98% dintre procese, avand un istoric ultraperformant, tarifele pe care le practica sunt accesibile

Acestea fiind zise, cred ca ai inteles de ce nu trebuie sa te asezi la masa si sa incerci sa redactezi singur actiunea nici pentru cele mai simple procese. Este si pacat cand specialisti de marca sunt gata in orice moment sa te consilieze si sa mearga alaturi de tine pana la castigarea procesului in instanta, sa te duci singur si sa improvizezi apararea!
Ca sa ii cunosti destul de bine inainte de a interactiona cu ei, intra pe site-ul lor oficial si citeste toate informatiile, apoi citeste evaluarile clientilor si articolele aparute despre activitatea lor pe blogurile de prestigiu!

Toate procesele castigate sunt rodul muncii de calitate si pregatirii neintrerupte alocate fiecarui caz in parte.
Ei pregatesc apararea atat de intens, incat parca fiecare dosar si caz ar fi personal si nu isi permit sa piarda.
Chiar daca sunt la Cluj si ai procesul la Ploiesti sau Bucuresti, le poti solicita consultanta si cred ca sunt dispusi sa vina in orasul in care se desfasoara, fiindca empatia de care dau dovada este exponentiala in lumea avocatilor. Oamenii stiu de ce ii cauta cu incredere si sunt foarte fericiti dupa ce au siguranta ca i-au angajat!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top