Evenimente

ADventure – Strategie Publicitara si Relatii Publice

macheta-lansare-team-adventure21 Octombrie este o data importanta in calendarul studentesc iesean, fiindca atunci va avea loc lansarea, cu surle si trambite, a team ADventure!!!
team ADventure este un Festival Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice, o initiativa curajoasa semnata PRIME Iasi, care se adreseaza studentilor si masteranzilor de la CRP (Comunicare si Relatii Publice), MCA (Marketing si Comunicare in Afaceri), Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii.
Reteta se invarte in jurul cifrei magice “3” : 3 etape, 3 parteneri, 3 studii de caz, 3 echipe inscrise la care se adauga juriu de specialitate si premii.
Daca raspunsul la intrebarea “Pasionat de PR si Publicitate?” este unul pozitiv, atunci trebuie sa fii prezent la lansarea celei de a III –a editii team ADventure! Atunci vom vorbi mai multe despre studiile de caz (organizare de eveniment, campanie de relatii publice, campanie de publicitate neconventionala) oferite de partenerii festivalului (Impact Fm, Icar Tours, Dopo Poco), precum si despre inscriere.
Chiar daca nu ai o echipa de ADventurieri cu care sa te inscrii in concurs, nu e totul pierdut. Vino la prezentare si poti inchega o echipa AD-hoc!
PRIME Iasi te asteapta pe 21 octombrie 2010, ora 20:00, in Amfiteatrul II8, corpul A al Universitatii “Al. I. Cuza”, Iasi, dar si in mediul virtual pe www.primeiasi.ro/teamadventure !

[fblikebutton]
macheta-lansare-team-adventure

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top