Diverse

Afaceri de vanzare cu cifre impresionante de clienti

Stiu multi oameni de afaceri care au tras tare, au adunat suficienti bani si bunuri si acum isi iau timp sa ii cheltuiasca.
De ce sa mai muncesti, cand ai o vila care se invarteste dupa soare, bani in cont de vor ajunge si nepotilor, masini, bijuterii, tablouri valoroase si ceasuri de lux?
Nu-i asa ca ar fi pacat totusi sa lase cineva o afacere de succes de izbeliste? Cum sa inchizi o fabrica de boltari, de pavele si de borduri care are in spate 22 de ani de activitate de succes si incasari de ordinul miliardelor?

Nu trebuie sa risti tu sa intri in afaceri si sa o iei de la zero, din moment ce exista un site cu afaceri de vanzare. Pe site-ul firmei Inafaceri.ro exista 51 de afaceri atent verificate, cu vechime si clientela formata la care proprietarii au renuntat, fiindca au dorit sa se bucure de roadele muncii lor.
Domeniile sunt variate si poti analiza pe rand toate afacerile, sa vezi care dintre ele te atrage.
Este ideal sa investesti in afaceri, mai ales daca sunt verificate ca fiind profitabile! Cabina foto design vintage – Photobooth poate fi cumparata in rate. Platesti esalonat si poti face fotografii artistice. Ocupatia de fotograf nu este grea, iar oamenii au mereu nevoie de serviciile acestui profesionist. Este important sa le acorzi clientilor toata atentia ta si sa fii prompt si creativ.

Sa zicem ca abia ai iesit din scoala si iti doresti un atelier unde sa iti desfasori activitatea. Ai facut cursuri de manichiura si cel mai bine este sa ai propriul tau salon, sa te extinzi si sa angajezi decat sa inchiriezi spatiul si aparatura, apoi sa iti faci publicitate ca clientii sa stie unde te gasesc.
Sa stii ca femeile nu si-au pierdut cochetaria nici in pandemie si isi fac unghiile si isi aranjeaza parul, sa compenseze faptul ca nu li se mai vede rujul.
Poate ca te gandesti ca in plina pandemie livrarea de mancare la domiciliu este o afacere de mare succes.
De pe site-ul firmei serioase prezentate mai sus poti cumpara un local specializat in burgeri in pandemie din Bistrita-Nasaud.
Profitul acestei firme este de 70 000 de lei, iar afacerea se poate cumpara, platindu-se jumatate din pret in avans si cealalta jumatate in 12 rate.
Simultan cu actele necesare sunt cumparate si barul, ustensilele, bucataria , gratarul , friteuza , hota , gratarul cu rotisor , 2 frigidere , POS , casa de marcat , blenderul si 2 mese de lucru.

Trebuie sa cauti cu atentie si sa te orientezi eficient si ai sansa sa dai lovitura cu munca antreprenorului dinaintea ta. De pilda, in prezent este o cerere uriasa de covoare dezinfectante si sunt preferate magazinele online, fiindca beneficiarul evita sa iasa din casa, ci prefera sa comande produsele de pe internet.
Aceste produse se cumpara de catre familii, din dorinta de a lasa in fata usii microbii si murdaria acumulate din parc sau de pe strada si de catre farmacii, magazine si institutii. Prezenta acestui covor in fata usii sau la intrare in imobilul respectiv inseamna pardoseala curata cand ploua cu galeata sau ninge bacovian.
Multi dintre vanzatori asigura si asistenta 30 de zile, sa te ajute sa conduci cu mana de fier afacerea.
Pentru a cumpara o afacere profitabila esti informat cu privire la costurile publicitare, la numarul de salariati si de contracte aflate in vigoare si la numarul maxim de comenzi online plasate intr-o zi sau la recordul de produse cumparate de o persoana intr-o zi.
Totul este transparent si divers ca fiecare doritor sa isi aleaga ceva pentru care are studii de specialitate, dovedeste pricepere sau se simte atras de domeniul respectiv.
Poti investi intr-o agentie imobiliara, fiindca oamenii au nevoie de locuinte pe care sa le cumpere sau sa le inchirieze si in felul acesta vei fi sigur ca ai mereu clienti.
Oamenii vor intra intr-un magazin alimentar si pe timp de pandemie, si in zilele de izolare, fiindca au nevoie de ulei, de zahar, de faina, de carne si de cafea.
O afacere complexa de tipul 3 in 1 inseamna o asigurare in plus. Asa este afacerea din Dorobanti compusa din BISTRO, SALON INFRUMUSETARE, LOC DE JOACA. Aici este locul ideal unde vor veni doamnele cu copii care simt nevoia sa iasa in oras si sa se aranjeze putin. Cat timp servesc o cafea sau ceva de mancare si discuta intre ele, micutii se distreaza la locul de joaca. In acelasi timp, locul de joaca este ideal, fiindca tine micutii ocupati, cat mamele lor isi vosesc parul, isi fac manichiura sau fac un tratament cosmetic.
Si nevoia de mobila va fi mereu actuala. Stii de ce? Se rupe un pat si se impune sa fie inlocuit. In gospodarii sunt necesare scaune rezistente, mese robuste, pise de mobilier usoare si manipulabile.
Din ce in ce mai des, oamenii isi aduc la spalatorie cu curatatorie chimica hainele scumpe la care tin si pe care le-au patat din greseala si covoarele groase. In atelierul de broderie si croitorie computerizata se pot realiza iile, vestele , rochiile si fustele de inspiratie folclorica, fiindca sunt apreciate in toata lumea.
Dar mi se pare usor de obtinut beneficii din inchirierea spatiului in depozite pentru cei care nu au unde sa isi pastreze ingrasamintele, mobila si materialele de constructie.
Nu am parcurs decat un sfert din oferta firmei si trebuie sa va marturisesc ca am gasit cel putin 4-5 afaceri tentante.
Intrati si voi si cumparati afacerile la cheie, verificate si garantate si de maine puteti incepe sa obtineti beneficii!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top