Stiri

Afla care sunt primii pasi catre o siguranta sporita

Cand vine vorba de siguranta noastra si a familiei, regula de aur este preventia.

Deoarece siguranta personala reprezinta o preocupare de mare importanta pentru omul modern, racordat la provocarile prezentului si ambitios in a descoperi ultimele inovatii tehnologice, v-am pregatit o selectie a celor mai performante sisteme de supraveghere video ce se gasesc pe piata, impartite pe componente, pentru a configura imaginea unui spatiu 100% securizat.

Pe fundalul hazardului, pe care nu-l putem controla, tot ce ne sta in putinta este sa evitam sa ajungem intr-o situatie in care nu dorim sa ne aflam.

Cel mai eficient sistem de supraveghere pentru tine

Sisteme HDCVI
Camera 2MP Exterior, IR 30m, Varifocala – Dahua HAC-HDW1200R-VF

Acest sistem de supraveghere video HDCVI are o rezolutie maximizata, de 2 megapixeli, data de un senzor de imagine 1/2.7″ 2 megapixel PS CMOS. Avand o carcasa de tip “dome”, camera poate fi montata atat in interior, cat si in exterior, rezistand temperaturilor extreme.

Datorita iluminatorului in infrarosu cu LED-uri IR, puteti beneficia de supraveghere video pe timpul noptii sau in conditii de iluminare scazuta, pana la o distanta de 30 metri.

Camera Dahua HAC-HDW1200R-VF dispune de o lentila varifocala, ce permite reglarea manuala a unghiului de vizualizare, dar si a focalizarii. Distanta focala poate fi ajustata intre 2.7 si 12.0 mm, configurand un unghi de vizualizare orizontal intre 99.0° si 37.0°.

De asemenea, camera video are un filtru IR mecanic autoretractabil care filtreaza lumina in infrarosu pe timpul zilei, pentru a evita anumitele defecte de afisare a culorilor. Pe timpul noptii, acest filtru se retrage pentru a lasa lumina in infrarosu sa treaca, imbunatatind astfel  vizibilitatea camerei in modul alb/negru.

Functia BLC (compenseaza lumina din spate) cu care este dotata camera de supraveghere video DAHUA HAC-HDW1200R-VF, permite vizibilitatea asupra  obiecteleor aflate pe un fundal foarte luminos (de exemplu, in dreptul unei ferestre sau a unei usi), care altfel ar fi intunecate.

DVR 4 canale 1080P + 2 canale IP max 4MP – HikVision DS-7104HQHI-K1
Acest DVR poate inregistra imagini provenite din camere de supraveghere care au o rezolutie de 2 megapixeli, cu cel mult 25 de cadre/ secunda/ canal.

DVR-ul QUADBRID este compatibil cu camerele cu tehnologie HDCVI, HDTVI, AHD sau ANALOGICA . Puteti stoca imagini de la camere de supraveghere video pe acest DVR, folosind compresia H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264 , non-stop sau dupa un orar  stabilit (fortat, detectie miscare, lipsa semnal video, mascare camera etc.), folosind un hard disk intern, neinclus in pachet (maxim 1 x 6000 Gb).

DVR-ul este construit cu o singura intrare audio, la care puteti conecta un microfon, permitand supravegherea audio de la distanta, de pe PC sau chiar telefonul mobil. In scopul conectarii la un echipament de redare audio (sistem audio, TV, casti etc.), DVR-ul dispune si de o iesire audio.

Sisteme HDTVI
Camera 5MP, IR 20m, lentila 2.8 – HikVision DS-2CE56H0T-ITMF

Cu o rezolutie maxima de 5 megapixeli, camera poate fi instalata atat in interior, cat si in exterior, suportand temperaturi extreme. Poate oferi imagini pe timpul noptii sau in conditii de iluminare redusa, de la o distanta de maxim 20 de metri.

Camera HIKVISION DS-2CE56H0T-ITMF are o lentila care creeaza un unghi fix de vizualizare, ce nu poate fi reglat. Distanta focala este de 2.8 mm, configurand un unghi orizontal de 85.5°. Dispune de un filtru IR mecanic autoretractabil ce filtreaza lumina in infrarosu in asa fel incat sa se adapteze la mediul exterior, iar imaginile sa fie o cea mai inalta calitate.

Camera de supraveghere video HIKVISION DS-2CE56H0T-ITMF este dotata cu functia de infrarosu inteligent (Smart IR), care permite o ajustare a imaginilor, pentru ca acestea sa fie cat mai clare chiar si de la distanta.

DVR 32 canale 5MP + 8 IP max 8MP, 4xHDD – HikVision DS-7332HUHI-K4
Acesta poate inregistra imagini de la camere de supraveghere ce au o rezolutie maxima de 5 megapixeli, cu cel mult 12 de cadre/secunda/canal, permitand, astfel, conectarea unor camere cu tehnologie HDCVI, HDTVI, AHD, ANALOGICA, IP. Folosind hard disk-uri interne, neincluse, puteti inregistra imagini provenite de la camere de supraveghere video, folosind compresia H.265+ / H.265 / H.264+ / H.264.

Inregistratorul este conceput cu 4 intrari audio, la care se pot conecta microfoane, facilitand supravegherea audio de la distanta, folosind calculatorul sau chiar telefonul mobil. Pentru a se conecta la un echipament de redare audio (sistem audio, TV, casti) , DVR-ul are 4 iesiri de tip audio. DVR-ul este dotat cu 16 intrari de alarma, care pot fi folosite la conectarea unor mecanisme externe (detectori prezenta, contacte magnetice etc), ce pot determina transmutarea camerelor in anumite preseturi, activarea inregistrarii, activarea unei iesiri de alarma sau multe altele.

De unde sa  achizitionezi sistemul de supraveghere potrivit
Pentru a gasi un sistem de supraveghere ideal in raport cu cerintele personale, puteti intra pe site-ul e-camere.ro pentru a gasi diferentele majore dintre sistemele de supraveghere existente.

Toate detaliile tehnice cu privire la sistemele de supraveghere prezentate, alaturi de multe altele care pun accent pe preferintele dumneavoastra, pot fi descoperite aici,  compania de profil aflata in topul preferintelor consumatorilor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top