Bazar

Agende și jurnale – Cadouri utile pentru mămici și bebeluși

tipurile de agende și jurnale

În magazinul online pravaliacusurprize.ro există multe modele de agende și jurnale pentru copii, tineri și persoane adulte. Aceste articole sunt nu numai frumoase, ci și utile angajaților, elevilor și chiar bunicilor. În magazinul online cu cadouri surpriză vei găsi cele mai bune, practice și originale agende și jurnale pentru orice ocazie. Nașterea unui nou membru al familiei, este cu siguranță unul dintre cele mai fericite momente din viață. Apoi, toate rudele și cunoscuții vor să facă un cadou cu adevărat frumos, interesant și memorabil. Un jurnal personalizat sau o agendă  personalizată poate fi un cadou util, în care tânăra mămică să-și noteze sfaturile, primele sunete emise de copil, primele cuvinte sau primii pași.

Agende și jurnale – Cadouri făcute cu grijă și atenție

Alegerea unui astfel de cadou pentru un nou-născut nu este cu siguranță o sarcină ușoară. Ocaziile de a face un cadou pentru un bebeluși sunt departe de a se încheia doar cu nașterea lui și prima întâlnire cu el. În jurnal mămica își poate nota emoțiile primei întâlniri cu copilul ei. Cadourile ar trebui să fie nu numai captivante în aparență, ci și practice. Ar trebui să fie de ajutor mamei și să o facă să zâmbească de fiecare dată când se gândește la gestul tău bun. Cel mai bun cadou este unul care este făcut cu grijă și care stârnește emoție.

Cadourile personalizate, așa cum sunt tipurile de agende și jurnale, trezesc cu siguranță afecțiunea mamei și niciodată nu vei greși cu ele. Mămicile cu experiență vor confirma că păstrarea unui jurnal pentru bebeluși, este foarte utilă și ar fi fericite să primească agende și jurnale pentru a înregistra cele mai importante momente din primii ani de viață a copilului lor. Din păcate, unele momente din primele luni de viață sunt uitate de-a lungul timpului și este plăcut să le înregistrezi într-un jurnal sau într-o agendă. Poți alege culori frumoase de huse – roz, bej, albastru, albastru închis sau albastru deschis etc. Jurnalul  cu nume și povești despre bebelușul tău, poate fi însoțit de o inimă, un asterisc sau oricare alt produs pentru bebeluși.

Agende și jurnale cu numele copilului tău

La cererea ta, oricare dintre tipurile și agende și jurnale de pe site-ul magazinului online pravaliacusurprize.ro poate fi personalizat cu o inscripție, cum ar fi numele bebelușului. Agendele sau jurnalele sunt multifuncționale cu paginile lor goale și au multe aplicații. Pot fi folosite ca jurnal pentru bebeluși, ca o carte pentru dorințe, ca album foto pentru bebeluși. Jurnalul pentru copii poate fi un carusel de amintiri. În agendă poți scrie cele mai importante informații despre copilul tău după naștere și o poți păstra și pentru amintiri. Pe foile albe, poți scrie evenimente de la un an la altul. Poți lipi prima fotografie a bebelușului, pentru a crea un arbore genealogic. Poți descrie primele zile de acasă, prima hrană, primul somn din casa sa, prima baie, prima aniversare, primul Crăciun și multe altele.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top