Bazar

Flori decorative pentru design interior

flori decorative de la Pravalia cu Surprize

Atunci când aleg flori decorative de interior pentru un dormitor, cei mai mulți nu se gândesc dacă aceasta sau acea plantă va fi potrivită în această cameră. Dar, care flori de interior sunt cele mai potrivite pentru dormitor și care nu pot sau nu trebuie folosite? Dormitorul este o zonă pentru dormit sau relaxare, în care este optim să se mențină conceptul de minimalism. Designerii sfătuiesc să nu se forțeze excesiv dormitorul cu obiecte de decor, inclusiv cu plante vii. Va fi suficient să pui aici flori decorative cu flori mici, de interior. Într-o astfel de cameră, decorate cu flori decorative potrivite, odihna de noapte va fi mai completă.

Tehnologiile moderne fac posibilă producerea de flori și plante atât de realiste, încât nu pot fi distinse de exemplarele reale, vii. Numai la o examinare mai atentă vei ghici că înaintea ta este opera mâinilor umane. Tehnologiile înalte și materialele moderne fac ca florile decorative să fie foarte populare printre designerii de interior, birouri, case și hoteluri, saloanele și vitrinele magazinelor de renume. Fără să fie necesar să aștepți ca florile și plantele proaspete să crească, poți decora încăperile cu flori decorative de la Pravalia cu Surprize, fără referire la anotimp. Estetica a devenit mult mai practică.

Flori decorative – Avantaje

Florile decorative artificiale nu au miros și polen, ceea ce înseamnă că nu sunt periculoase pentru persoanele alergice (desigur, cu condiția să fi achiziționat un produs de calitate). Astfel de plante nu au nevoie să fie udate, fertilizate sau îngrijite în alt mod. Tot ceea ce ți se cere, este să îndepărtezi din când în când praful de pe suprafața lor. Florile artificiale sunt rezistente la temperaturi extreme. Animalele de companie nu vor putea deteriora aceste plante și nici nu pot răsturna jardiniera. Plantele artificiale nu cresc și nu își revărsă frunzele. Pe tot parcursul anului, îți decorează casa la diverse sărbători și adesea florile și plantele sunt decorul preferat de Anul Nou, de Paște etc. Sunt analogii artificiali ai plantelor vii, care te ajută să decorezi frumos casa.

Florile decorative ajută la decorarea rapidă a interiorului și a teraselor, și poți orice tip de plante de dimensiuni adecvate. Tuia, palmieri, trandafiri, bujori, vei dobândi cu ușurință aceeași dimensiune și atât cât ai nevoie pentru casa ta. Și cel mai important, în timp, vor rămâne la fel, spre deosebire de cei vii. Plantele ornamentale sunt adesea folosite în proiectarea chiar și a zonei de intrare. În același timp, este suficient să le speli uneori cu un jet de apă de praful străzii, astfel încât să arate proaspete și naturale.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top