concept trei iasi
Stiri

Agentie de Bone

Agentie de Bone
Din cauza lipsei de timp dar din ce in ce mai multi tineri care si-au intemeiat o familie cauta bone pentru copii. Daca pe vremuri femeile stateau in concediu maternat doi ani, in zilel noastre femeile dupa 6 luni deja simt nevoia sa se intoarca la munca. Pe facebook.com exista multe grupuri pentru mamici care cauta bone sau care le recomanda si cum fiecare vrea ce-i mai bun pentru prichindelul sau ofertele sunt destul de complexe astfel ca orice parinte exigent sa gaseasca ceva potrivit.

In Iasi e cam slabuta treaba asta dar exista o agentie bone Cluj care un portal destinat domeniului asta, chiar exista cursuri si calificare recunoscute atat in Romania cat si in Uniunea Europeana chiar daca este vorba de bona part-time sau full-time.

A fi bona nu este atat de usor precum pare, stai cateva ore cu un copil, il schimbi si il hranesti si gata ai terminat treaba din pacate se intampla foarte multe lucruri din neglijenta iar o bona buna trebuie sa se descurce in orice situatia, sa gaseasca solutia potrivita si sa aiba rabdare pana si in cele mai stresante momente si sa nu mai punem la calcul ca trebuie sa se priceapa extrem de bine la partea de comunicare. Din pacate una din problemele acestui secol stau la capitolul rabdare.

Dincolo de aceste aspecte este important si timpul petrecut cu un copil la activitatile implicate, jocuri, dezvoltarea psihologica si a emotiilor. Iar cand parintii nu sunt acasa, tot bona trebuie sa se ingrijeasca de aceste activitati.

Poate nu stiati dar in Romania exista prevederi legale pentru exercitarea profesiei de bona, in realitate nu e ca in filmele americane unde copilul vecinului face 20 de dolari pe seara stand cu cel mic. Lucrurile nu sunt chiar atat de simple mai ales cand vine vorba de bebelusi.

Voi folositi bonele? Ce calitati trebuie sa aiba o bona potrivita pentru un bebelus?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top