tractoare iasi
Stiri

Aparate anticartite pentru cei care au ales sa stea la casa

Aparate anticartite pentru cei care au ales sa stea la casa
Nu mai este un secret faptul ca Romania trece printr-o dezvoltare imobiliara cum nu s-a mai vazut in ultimii peste 20 de ani, o parte au ales sa-si cumpere apartamente dar si procentul celor care au ales o casa este unul destul de ridicat.

Cei care au ales sa locuiasca la casa pe pamant si cu o curte au realizat si faptul ca intretinerea casei nu este singura problema ci si intretinerea curtii. Dincolo de curatenia acesteia, dezapezirea, tunsul ierbii si culesul frunzelor de pe gazon, in cazul in care aveti unul, mai apar pe langa insecte si cartitele care nu se gasesc doar pe campurile agricole ci si in curtile oamenilor.

Aparatele anticartite sunt de mai multe feluri dar se recomanda de cele mai multe ori cele care emit vibratii, provocand disconfort si neliniste pentru cartite sau alte animale similare precum soarecii de camp sau chitcani, dar in final sunt nevoite sa paraseasca suprafata de actiune a aparatului. Daca alegeti sa faceti un baraj din mai multe aparate, atunci rezultatul va fi unul bun pentru ca daca alegeti mai multe astfel de aparate atunci se mareste eficienta acestora. Un aparat pentru cartite este extrem de eficient pentru cei care locuiesc la casa, indiferent daca au in gradina fructe sau legume, acesta distruge pana si gazonul de iarba.

Acest aparat anti cartite pot fi alimentate cu baterii alcaline sau se pot alimenta cu o baterie solara, facandu-se o rezerva pentru aproximativ o saptamana, aparatele fiind rezistente la interperii.

Cartita este un animal cunoscut de toti gradinarii deoarece animalul deterioreaza gazonul, plantele sau legumele din curte, iar la noi in Romania cartita se gaseste mai peste tot adica atat la ses cat si in zonele montane. Traieste in subteran si isi face galerii complicate. Atunci cand gasiti musuroaie de pamant in curte atunci sigur stiti ca aveti de aface cu cartite.

Voi ce metode impotriva daunatoarelor folositi?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top