Diverse

AI – artificial intelligence este cu siguranta viitorul!

Atunci cand discutam despre inteligenta artificiala, majoritatea oamenilor au tendinta de a se gandi numai la lucruri negative in ceea ce priveste viata privata precum si locurile de munca.
Inteligenta artificiala se poate considera un fenomen care in special in zilele noastre ia o adevarata amploare, acest lucru datorandu-se in mod evident evolutiei surprinzatoare a tehnologiei din ultimele decenii, fiind de asemenea si un fenomen mult mai intalnit in jurul si in vietile noastre decat ne-am putea imagina.
Dupa cum am specificat, foarte multi oameni prezinta o teama in ceea ce priveste inteligenta artficiala deoarece considera faptul ca un numar extrem de mare al populatiei isi va pierde locul de munca. Ei bine, acest lucru este adevarat doar pe jumatate, deoarece de indata ce inteligenta artificiala va lua amploare in adevaratul sens si se va ocupa de multe sarcini ale oamenilor, vor aparea noi si noi locuri de munca, menite sa intretina acesta inteligenta. Nimic nu va disparea, ci totul se va transforma intr-un fel, fenomentul intelientei artificiale fiind extrem de benefic pentru populatie.

In viitorul nu foarte indepartat, vom putea vedea mult mai frecvent computere ce vor dispune de inteligenta artificiala, insa , in mod sigur lucrurile vor sta complet diferit comparativ cu inteligenta umana. In cele mai multe situatii, oamenii sunt influentati de emotii, existand acea tentina de ezitare, de frica si alte tipuri de sentimente, acestea fiind adeăaratele motivatii ale rationamentului si actiunii lor. In cazul inteligentei artificiale, motivatiile vor fi total diferite, ceea ce va reprezenta un avantaj in multe situatii.


Inteligenta artificiala este extrem de importanta inclusiv pentru un domeniu care salveaza o multime de vieti de-a lungul unui an, iar in acest caz este vorba despre domeniul medical. Cu ajutorul inteligentei artificiale se pot face o multime de descoperiri, in ceea ce priveste depistarea mult mai eficinta si rapida a bolilor, precum si crearea unor tratamente mult mai eficiente si acestea.
Acest fenoment de artificial intelligence este defapt util in orice domeniu, indiferent de importanta sa.
De exemplu, inteligenta artificiala poate fi utilizata si in depistarea anumitor persoane ori obiecte, doar cu ajutorul unor camere video de supraveghere performante, expresii faciale, evenimente neobisnuite, estimari ale ratei cardiace si asa mai departe.

Pentru toate acestea, exista o companie care se ocupa de inovatii in adevaratul sens al cuvantului, companie ce este formata dintr-o echipa de cercetare al domeniului inteligentei artificiale ce dispune de vaste cunostinte in acest domeniu

Accesand site-ul AIprelude.com veti putea afla totul despre acestia, fiindu-va puse la dispozitie toate informatiile necesare in mod detaliat
Computerele sunt cele care vor face totul la un moment dat in viitor si in mod clar, am asistat cu totii in ultima perioada la o crestere foarte mare a performantelor computerelor fata de cum erau acestia in urma cu doar un deceniu de exemplu, iar in aceasta situatie, putem specifica in mod special evolutia acceleratoarelor hardware.

De asemenea, unul dintre cei mai importanti factori care ajuta extrem de mult inteligenta artificiala sa cresca, consta in interesul pentru investitii care nu sunt deloc de neglijat avand in vedere sumele foarte mari ce sunt la mijloc. Dezvoltarea domeniului inteligentei artificiale este sustinuta

preponderent de piata si de cercetarile din mediul academic si se sprijina in principal pe avansul in domeniul componentelor de machine learning, prin utilizarea acceleratoarelor hardware.
Dupa parerea mea, inteligenta artificiala nu va face decat sa ne faca viata mult mai usoara, astfel incat omenirea sa se poata concentra pe ceea ce este cu adevarat important, nu doar munca zilnica in continuu, ci pe bunastarea tuturor in general. Inteligenta artificiala nu ne va ajuta dupa cum am mentionat, in a avea o viata mult mai usoara si mai frumoasa din toate punctele de vedere, putand in acest fel sa ne axam pe ceea ce ne dorim cu adevarat sa realizam in viata de zi cu zi.

Fie ca vorbim despre AIprelude.com sau despre orice alta companie care investeste si realizeaza tot felul de lucruri in domeniul inteligentei artificiale, avem nevoie de acestea, astfel incat omenirea sa poata avea un viitor mult mai simplu si mai bun, din toate punctele de vedere.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top