casti de copiat
Diverse

Ai nevoie urgenta de o motopompa sau de un nou aparat de sudura pentru firma ta? Eurogrup-utilaje este aici si gata sa iti sara in ajutor

Sa incepem in primul rand cu ce inseamna epuisment. Pai mai pe scurt este vorba de orice tip de lucrare care are ca scop, scaderea nivelului panzei freatice pana la o anumita adancime, astfel incat proiectele, constructiile si asa mai departe sa poata fi duse la bun sfarsit fara a intampina probleme.
Acest lucru se realizeza cu ajutorul unor pompe epuisment, ce dispun de filtre aciculare si se utilizeaza pentru captarea apei din sol, pentru a se putea efectua lucrari precum cele de canalizare sau fundatii. Aceste pompe sunt special construite astfel incat sa poata functiona non stop, pe perioade indelungate. Modul de functionare consta intr-o pompa de vid care va scoate apa din sol cu ajutorul unor filtre aciculare ce sunt introduse in sol la aproximativ un metru sub cota sapaturii. De asemenea nivelul apei poate fi scazut pana la o adancime de 4-5 metri utilizandu-se un singur rand de filtre, iar pentru adancimi mai mari se va apela la etajarea filtrelor.


Pe site-ul celor de la Eurogrup-utilaje.ro puteti gasi atat pompe de epuisment cu filtre aciculare cat si motopompe normale si mari.
Acestia,pe langa aceste pompe epuisment, sunt furnizori ai unei game complete de echipamente pentru constructii precum: sprijiniri pentru santuri, utilaje de subtraversare, motopompe si pompe de epuisment, motocompresoare, aparate de sudura polietilena, fiind importatori de utilaje de constructii de cea mai buna calitate.
De asemenea toate utilajele si echipamentele comercializate de acestia provin de la firme de renume in domeniul constructiilor, fiind astfel de cea mai buna calitate. Scopul principal al celor de la Eurogrup-utilaje.ro este extinderea. Si cum altfel se poate realiza acest lucru daca nu prin servicii de cea mai buna calitate.
Munca pe un santier, mai ales daca este vorba de o cladire, bloc, casa si alte spatii in care urmeaza sa isi desfasoare activitatea oamenii, este extrem de importanta si trebuie facuta cu ajutorul unor utilaje si echipamente profesionale dar si cu oameni calificati si bine instruiti. Pericolul este mare daca spre exemplu incep sa apara fisuri in rezistenta unui bloc, deoarece sunt puse in pericol foarte multe vieti omenesti iar in acest caz se poate trage simpla concluzie din care reiese ca cineva a comis niste erori care au dus la o constructie proasta calitativ.
Daca tot am adus vorba de utilaje bune si performante, in cazul unui utilaj defect, pot aparea intarzieri care pot da peste cap intreg planul ceea ce va duce automat la cresterea duratei de executare. Aceste probleme trebuie rezolvate cat mai repede cu putinta pentru ca muncitorii sa isi poata relua activitatile intr-un ritm normal.
Eurogrup-utilaje.ro ofera atat servicii de vanzare cat si de inchiriere a aparaturii si utilajelor necesare unui santier, reprezentand cea mai buna solutie in cazul defectarii unui utilaj. Serviciile de inchiriere au ca scop ajutarea celor aflati in situatia in care li s-a defectat ceva sau au nevoie urgenta si sunt in imposibilitatea de a cumpara un utilaj sau echipament nou.
Acestia ofera profesionalism, consultanta, service pentru garatii sau post-garantii la cel mai inalt nivel si la cele mai bune preturi de pe piata.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top