Buna Ziua Iasi

Alege covorul care ti se potriveste!

Exista mai multe avantaje pentru cei care cumpara de la Covoare-profesionale.ro, unul dintre marile beneficii este vasta gama de produse si preturile. Fiecare dintre noi are nevoie sa investeasca in covoare profesionale, deoarece acestea pot face diferenta intr-o locuinta, evidentiind mai mult anumite parti ale casei, dar si mobilierul. Specialistii in design ne sugereaza a atunci cand facem aceste alegeri, trebuie sa tinem cont de dimensiunile incaperii unde dorim sa amplasam covoarele. Fie ca alegem sa achizitionam covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior, regula de baza este intotdeauna aceeasi.

Cea mai buna practica pentru un spatiu coeziv este de a va dimensiona covorul, astfel incat toate mobilierele sa aiba cel putin doua picioare sau deloc. Masurati-va mai intai zona de sedere curenta pentru a determina cat de mare trebuie sa fie o acoperire de podea pentru a face acest lucru. Pentru o zona mai mica, centrati-l in mijlocul mobilierului adunat; dar daca alegeti sa acoperiti o suprafata mai amre, ar trebui sa alegeti un covor mai mare, astfel incat sa treaca pe sub canapele si pe sub picioarele scaunului.

Covoarele sunt disponibile intr-o varietate de materiale, variind de la lana traditionala pana la bambus. Cand alegeti tipul potrivit de covor pentru casa voastra, tineti cont de stilul de viata si de camera in care il veti folosi. Alegeti cele mai decorative pentru zonele cu trafic redus si alegeti covoare cu intretinere redusa, cu tesut plat, pentru zonele cu trafic mai mare.

Daca sunteti interesat de un covor cu o viata lunga pentru a justifica investitia, nu cautati decat covoarele naturale, in special pe cele din lana. Covoarele din lana sunt mai rezistente decat covoarele din bumbac, matase sau sintetice. Pastreaza bine colorantii, ceea ce previne decolorarea si totusi respinge in mod natural apa si petele.

Mai ieftin, dar si mai greu de curatat atunci cand este murdar, alegerea unui covor din sisal este o alta optiune pentru proprietarii de case. Daca iti place senzatia de casual, de plaja, il poti aduce in casa ta – evita doar sa-l asezi in zone cu trafic intens sau in locuri predispuse la scurgeri (cum ar fi o sufragerie sau o bucatarie) pentru a creste durata de viata. In schimb, functioneaza bine in camera de zi sau in dormitor si ar trebui scoase in mod regulat afara pentru a bate orice resturi.

Alegerea covorului este foarte importanta si poate face diferenta intre o casa confortabila si una in care nu va veti simti bine. Trebuie sa alegeti un magazin de incredere, cu experienta si cu o varietate foarte mare de produse, cu covoare pentru mediul casnic, dar si pentru mediul profesional. Astfel vom stii ca este un magazin care nu face rabat de la calitate si care ne va oferi numai produse de top.

Covoare-profesionale.ro este o alegere inteleapta pentru toti cei care doresc sa schimbe modelul existent de  covorase interior cu unul nou care se curata mai usor!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top