Stiri

O decadă de sloturi clasice populare

Sloturile video au evoluat în jocuri uimitoare datorită caracteristicilor unice adăugate și graficelor lor îmbunătățite. Cu toate acestea, sloturile clasice pot încă să aibă același efect și să îi facă pe jucători nostalgici.

Imaginează-ți că ai pășit într-un cazinou când popularitatea lui a crescut în Las Vegas. Luminile intermitente te zăpăcesc înainte de a intra în cazinoul aglomerat, unde vei fi atras de jocurile distractive care vă așteaptă. Toată lumea este fermecătoare în ținutele de lux, la mesele de joc, anticipând un câștig mare.

Un anumit joc de cazino îți atrage atenția datorită simplității sale – jocul de slot.  Jocul de slot este unul dintre cele mai ușoare jocuri de cazino, deoarece se bazează pe noroc. Fructele, clopotele, Bar-ul și cifra 7 sunt afișate în grafică vintage, pe role. Îl poți juca din confortul casei tale. Furnizorii de jocuri și-au creat propria versiune de sloturi clasice online, alături de jocuri de sloturi moderne.

Fiți atenți la aceste simboluri clasice

Oricine este familiarizat cu sloturile clasice ale cazinoului știe ce simboluri sau format apar într-un joc. Simbolurile obișnuite, cum ar fi cărțile de joc, fructele, cifra 7, Bar sunt considerate semne clasice.

Fructe

Simbolurile cu fructe au fost cele mai frecvente în sloturile clasice. În timpul interzicerii lor în Statelor Unite, existau locuri cu jocuri în care puteai câștiga fructe dacă pe rolă apărea combinația potrivită.

A fost creat aparatul de slot, astfel încât oamenii să se poată bucura de joc în timp ce primesc un premiu în schimb. Se băgau monede în aparat, se apăsa pe butonul Spin cu speranța că pe role vor apărea aceleași simboluri cu fructe. Pe atunci, recompensa pentru nimerirea unei combinații câștigătoare nu consta în bani, ci în gumă cu aromă de fructe. De exemplu, pentru a câștiga o gumă cu aromă de banane, pe linia de plată trebuiau să apară simboluri cu banane.

BAR & clopot

Aceste două simboluri clasice merg mână în mână, deoarece se bazează pe o companie care producea guma de mestecat cu aromă de fructe – Bell-Fruit Company. În trecut, această companie a creat unul dintre sloturile care oferea guma ca premiu.

Pe logo-ul companiei, apărea simbolul clopotului iconic și era folosită ca fundal o bară neagră. Clopotul a fost adaptat, devenind unul dintre simbolurile cazinoului clasic împreună cu bara neagră care a evoluat în cele din urmă în simbolul BAR pe care îl cunoaștem astăzi.

Cifra 7

7 a fost considerat un număr norocos în lumea jocurilor de noroc. Un simbol sub formă de potcoavă făcea parte din jocurile clasice de sloturi, însă, odată cu trecerea timpului,  cifra 7 a înlocuit potcoava care a fost considerată un simbol aducător de noroc.

Într-un deceniu: sloturi clasice autentice

De-a lungul anilor, în mediul online au apărut o mulțime de sloturi clasice și moderne. Deschide cont la Unibet și descoperă-le! În ultimul deceniu au fost create tot felul de jocuri de sloturi datorită popularității lor copleșitoare din mediul online.

În calitate de furnizor de lungă durată pentru sloturile cazinourilor online, Microgaming este unul dintre principalii contribuitori la genul clasic. Compania a creat jocuri clasice cu sloturi populare precum Starburst și Mega Moolah, care continuă să atragă oamenii cu mecanica și stilul său clasic.

Un alt cunoscut furnizor de jocuri, NetEnt, a dezvoltat sloturi clasice uimitoare, cu teme creative și gameplay. Iată o listă cu cele mai bune 3 jocuri clasice de sloturi din ultimul deceniu:

Booming Seven Deluxe

Booming Games a dezvoltat un slot clasic modelat după formatul tradițional – Booming Seven Deluxe. Poți vedea toate fructele, clopotele, BAR-urile și cifra norocoasă 7 pe un slot cu 3 role. Devine mai bun, deoarece Booming Games a adăugat o rotire modernă cu simboluri Wilds, Scatters, rotiri gratuite, grafică HD multiplicatoare și simboluri 3D.

Deco Diamonds

Simbolurile clasice sunt mai mari ca niciodată în acest slot de la Microgaming! Toate fructele, clopotele și cifra 7 sunt împodobite cu diamante special concepute. Este o combinație între două sisteme familiare în sloturile din cazinourile fizice și slotul Wheel of Fortune.

Printre caracteristicile slotului se află Wilds, Respins și Wilds Expanding. Există o caracteristică bonus în care poți roti o roată pentru șansă de a câștiga până la 1.000x pariul total.

Starburst

Un joc popular în cazinourile online este Starburst-ul NetEnt. Unul dintre motivele pentru care este un slot clasic popular este datorită mecanismul său simplu și graficelor colorate.

Motivul principal pentru care oamenii rămân loiali sloturilor clasice este faptul că păstrează trăsăturile simple de care se poate bucura oricine. De la începători la jucători ocazionali până la jucători veterani, oricine poate înțelege funcțiile și caracteristicile simple. Așadar, nu ezita să îți încerci norocul! Mult succes!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top