Stiri

Alege Gradinita IOANA – Sararie pentru copilul tau

In ziua de astazi a avea copiii la o gradinita privata nu mai este o fita. La o astfel de gradinita vei gasi un personal mult mai deschis cerintelor tale vis-a-vis de educarea personalizata a copilului. Oricat de dotata ar fi gradinita cea mai importanta este interactiunea dintre copii si educatoare.

Gradinita IOANA – Sararie, prima gradinita privata din Iasi deschisa in anul 1991, face inscrieri pentru copilasi cu varsta minima 1 an si 7 luni pana la 6 ani.

Pretul este de 870 LEI pe luna la care se adauga 16 LEI pe zi mancare in regim de catering cu meniuri special alese pentru cei mici.

Copiii studiaza limba engleza si germana zilnic, au ore de sport si dans pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa, iar la fiecare final de luna au parte de o petrecere surpriza, toate aceste activitati si multe altele sunt incluse in pretul specificat mai sus.

Gradinita se renoveaza in fiecare an, a fost modernizata si utilata total, dispune de o curte exterioara dotata cu absolut tot ce trebuie inclusiv groapa cu nisip si cu un iaz mic cu broaste testoase si pestisori.

Gradinita IOANA – Sararie
Programul gradinitei este de la 7:30 la ora 18:00.
Informatii si detalii la numarul de telefon 0752 968 145 dar si pe Facebook.
Email: gradinitaioana.sararie@gmail.com

Galerie Foto Gradinita Ioana Iasi

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top