Hi-tech

Alege husa perfecta de la Guardo pentru iPhone-ul tau XS

Husa iphone XS

Chiar dacă nu ne plac tuturor și preferăm să ne bucurăm de designul frumos al telefonului, parcă ne zgârie pe suflet la fiecare căzătură. Așa că avem câteva recomandări de huse pentru telefon care se potrivesc pentru modele de la diferite branduri. Însă vom prezenta şi huse pentru noul telefon apărut pe piaţa Iphone XS.

Despre Iphone XS

IPhone XS arata la prima vedere identic cu iPhone X, privit aşa sumar, însă în urma unei analize mai atente se poate descoperi faptul că telefoanele nu sunt chiar atât de similare precum s-ar crede. Mai exact, se pare că iPhone XS are o cameră care este mai mare cu 1.37mm în comparaţie cu cea a iPhone X, iar asta înseamnă că husele şi carcasele nu se vor potrivi perfect.

Cât despre felul în care arata o husă pentru iPhone XS când este aşezată pe un iPhone X, pare că, în cazul primului cameră stă cam forţată acolo în tăietura dedicată ei în husa. Schimbarea nu a fost anunţată de către compania Apple pentru modelul iPhone XS, însă americanii nici nu au listat telefoanele ca fiind compatibile cu husele vândute până în prezent pentru iPhone X. Aşadar, ideal este să vă cumpăraţi huse şi carcase noi pentru iPhone XS, dacă vreţi să le păstraţi pentru mai mult timp, sau dacă vreţi să le vindeţi la un preţ mai bun.

Chiar și după un an sau doi, dacă dorești să vă vindeţi iPhone-ul XS pentru a face un upgrade la un model mai nou de exemplu, prețul obținut va fi mult mai apropiat de prețul cu care l-ai achiziționat inițial, comparativ cu telefoanele de top de la alți producători de smartphone-uri.

Este absolut evident că, pentru a obține un preț bun, este important ca telefonul să arate impecabil, astfel încât nu trebuie să prezinte zgârieturi, să nu aibă sticla de pe față sau spate fisurată, să nu aibă urme de lovituri în urma scăpărilor accidentale a telefonului. În cazul acesta de ce să nu vă protejaţi iPhone-ul cu o husă și o folie de protecție? Magazinul online guardo.ro este mereu la dispoziţia dumneavoastră şi va ajută cu sfaturi în privința alegerii husei potrivite.

Designul huselor pentru iPhone XS

Simplitatea huselor, o altă extremă, aflată la polul opus al extravagantei. Se pare că minimalismul încă mai stârneşte aprecierile publicului. Magazinul de profil Guardo.ro de exemplu mizează pe selecții de huse de calitate, dar simple în ceea ce priveşte partea de design. Cuvântul de bază aici este însă eleganţa. Vă întrebaţi de ce? Ei bine, pentru că pe guardo.ro veţi găsi o gamă largă şi diversă de huse pentru iPhone XS precum:

  • Huse pentru iPhone XS din piele
  • Culori diverse pentru husele iPhone XS
  • Huse pentru iPhone XS cu un logo imprimat pe spate subtil şi delicat
  • Diverse tipuri şi modele de huse pentru iPhone XS

Aşadar, dacă doriţi să vă personalizaţi telefonul şi să îl protejaţi ca atare, vă invităm pe Guardo.ro unde veţi putea alege orice husă pentru telefonul dumneavoastră iPhone XS.

                                       

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top