GSM

Noul Galaxy S10 este disponibil pentru pre-comandă

Având în spate 10 ani de pionierat și de premiere în domeniu, Galaxy S10e, S10 și S10+ îți aduce următoarea generație de inovații mobile.

Galaxy S10e, S10 și S10+. Următoarea generație de telefoane Galaxy este aici!

Afișajul Infinity-O oferă o vedere cu adevărat neîntreruptă.
Am eliminat elementele care te pot distrage, pentru o experiență de vizionare ca la cinematograf. Prin decuparea perfectă cu laserul, camera este încorporată discret în ecran, fără a afecta calitatea fotografiilor.

Orange: precomenzi pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e – vezi cat costa
Telekom: precomenzi pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e – vezi cat costa
eMag.ro: precomenzi pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e – vezi cat costa
Altex.ro: precomenzi pentru Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10e – vezi cat costa

Senzorul de amprentă ultrasonic maschează perfect securitatea sporită
Am mutat senzorul de amprentă ultrasonic de pe spate în față, creând un senzor revoluționar, pe ecran. Folosind impulsuri ultrasonice, detectează canelurile 3D și șanțurile amprentei tale, pentru a-ți permite să accesezi telefonul. Este sigur și ușor de folosit — îți permite și să deblochezi, să tragi sau să ții degetul pentru a deschide aplicația dorită.

Ecranul Dynamic AMOLED de generație următoare este certificat HDR10+ și prevăzut cu cartografiere dinamică a culorii, pentru culori uimitor de reale și contrast la fiecare cadru — chiar și la cele întunecate. Iar ecranul mai luminos îți permite să vezi totul și mai clar chiar și în lumina puternică a zilei.2 Împreună cu difuzoarele stereo și Dolby Atmos, îți oferă o experiență cu adevărat imersivă.

O cameră mai inteligentă, pentru fotografii mai clare. Camera inteligentă te ajută să faci fotografii uimitoare, sugerându-ți compoziții de imagine și optimizând automat setările camerei pentru imaginea respectivă.

Împarte energie. Wireless PowerShare îți permite să încarci alte dispozitive.3 Iar funcția de încărcare rapidă wireless 2.0 îți reîncarcă telefonul mai rapid.

Difuzează și distribuie de oriunde te afli. Funcția de Wi-Fi inteligent atinge viteze mai mari datorită Wi-Fi 6, asigurând o conexiune stabilă și securizată chiar și la rețele publice.6 Și poate fi comutată fără probleme pe LTE, pentru a atinge viteze incredibile de 2,0Gbps.

Galaxy Buds se conectează ușor la Galaxy S10e, S10 sau S10+ ca să poți folosi Bixby pentru a asculta muzică și a vorbi la telefon fără a-ți folosi mâinile.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top