casti de copiat
Stiri

ALTEX premiază cei mai fideli clienți în ziua redeschiderii showroom-ului din Iași

ALTEX premiază cei mai fideli clienți în ziua redeschiderii showroom-ului din IașiPentru a marca redeschiderea magazinului ALTEX din Iași, compania pregătește o campanie dedicată ieșenilor prin care demonstrează că bucuria noilor achiziții este despre vise implinite. Astfel, începând cu data de 28 august, toți iubitorii de tehnologie din Iași sunt invitați să se înscrie în campanie accesând link-ul http://promotii.altex.ro/inscriere/indeplineste-dorinta.

Astfel, la finalul campaniei, ce va fi pe data de 11.09, odată cu redeschiderea magazinului din incinta centrului comercial Iullius Mall Iași, doi ieșeni norocoși vor avea ocazia unică de a realiza cumpărături în valoare de 1000 de euro, fiecare. Această campanie are rolul de a demonstra angajamentul ALTEX de a le aduce clienților săi bucuria cumpărăturilor, precum și cea a descoperirii celor mai noi inovații tehnologice.

Pentru redeschiderea magazinului ALTEX din Iullius Mall Iași, ALTEX a pregătit o gamă variată de produse, oferind peste 16.000 de produse tuturor celor curioși să descopere noutățile, fie pentru gamele de electrocasnice sau pe cele din domeniul gadget-urilor de ultimă generație.

altex-viata-este-despre-dorinte-implinite

Magazinul ALTEX din Iullius Mall a fost deschis în urmă cu 7 ani. De atunci a devenit, pentru ieșeni un reper în retail-ul electro IT. Acest magazin a fost temporar închis pentru a intra într-un amplu proces de redesenare, pentru a oferi spectacolul tehnologiilor prin spații generoase de demo și zone de divertisment inedite. Redeschiderea magazinului va avea loc pe data de 11.09, când toți ieșenii sunt invitați să descopere surprizele oferite de companie.

Odată cu inaugurarea celui mai nou show room din Timișoara, ce a avut loc pe 11 iunie 2015, ALTEX România a ajuns la o rețea de 75 de magazine. Liderul pieței de retail electro-IT a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 250 de milioane de euro, în creștere cu 15% față de anul precedent.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top