Utile

Am testat comanda online la Pizza Dopo Poco

Am testat comanda online la Pizzeria Dopo PocoMulte din pizzeriile din Iasi au serviciul de comanda la domiciliu si ceea ce este interesant este ca au si meniul public pe internet adica ori pe propriul site sau daca nu pe pagina lor de facebook, care si cum poate. Iar acum ne-am gandit sa testam serviciul de comanda la domiciliu pe internet. Din toate siturile pizzeriilor din Iasi, l-am ales pe cel de la Dopo Poco pentru ca pare cel mai bine pus la punct atat ca site, Facebook si Twitter.

Am creat un cont si am inceput prin a alege orasul inca de inainte de a face comanda propriu-zisa, din start daca vrei sa comanzi ceva iti sunt prezentate pachetele promo si daca nu te incurajeaza nimic de acolo treci mai departe la ofertele din meniu.

untitled1

Am ales pizza dorita, am completat din nou toate datele contului, ceea ce inseamna adresa, puncte de reper si numar de telefon. Dupa ce am selectat comanda am finalizat-o printr-un singur click, dupa care ne-a aparut o fereastra ce ma punea in asteptare, adica sa fiu preluat de un operator, timp in care eram informat cu urmatoarele: “Vă rugăm să nu închideţi această fereastră până când operatorii Dopo Poco vă vor confirma preluarea comenzii şi timpul de livrare“.
Dupa cateva minute: “Comanda a fost preluata de catre operatorul Andreea, timpul de livrare este: 60 min“.

untitled

Ceasul a pornit si am inceput sa monitorizam comanda, am uitat sa va mai precizez faptul ca am avut si optiunea de a alege modalitatea de plata, cash sau cu cardul prin intermediul unui POS mobil. Dupa mai putin de 60 de minute, au ajuns cele doua pizza comandate.

In concluzie, comanda online de pe situl www.dopopoco.ro a functionat fara probleme, data viitoare vom incerca alta pizzerie din Iasi pentru a le testa serviciul de comanda online.

aog7uatcaaa0oas

Pofta Buna!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top