Stiri

Americanii de la Suvoda, cu un român printre fondatori, se extind pe piața locală, deschid birou și la Iași

Suvoda, o companie americană specializată în soluții software revoluționare pentru domeniul studiilor clinice, cu unul dintre fondatori originari din România, a inaugurat cu fast al doilea său birou din țara noastră. Acest “sanctuar al inovației” se află în inima Iașului și va deveni epicentrul unor echipe de excepție, concentrate asupra dezvoltării de produse, ingineriei software de vârf și serviciilor profesionale remarcabile. Planurile de expansiune abordează diverse orizonturi, adaptându-se în permanență creșterii explozive a companiei.

Suvoda se numără printre pionierii globali în tehnologia pentru studiile clinice, exceland în cercetările complexe în domenii terapeutice precum oncologia, sistemul nervos central și bolile rare. Înființată în anul 2013 în proximitatea orașului Philadelphia de către un grup select de experți în tehnologiile eClinice, printre care se numără și talentatul român Marius Manole, actualul vicepreședinte al soluțiilor tehnice și director general al Suvoda România, compania și-a deschis primul birou în România, la București, în anul 2014.

Astăzi, Suvoda își întinde aripile cu mândrie în diverse colțuri ale lumii, având birouri în Portland, Barcelona, București, Iași și Tokio, cu un colectiv impresionant de peste 800 de angajați dedicați. Suvoda România, cu o echipă de peste 330 de profesioniști valoroși, a raportat venituri de 90,2 milioane de lei în anul precedent, obținând un profit net remarcabil de aproximativ 4,7 milioane de lei.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top