Stiri

Magazinul Jumbo se va deschide la Iași în luna octombrie

Într-o surpriză plină de bucurie pentru locuitorii Iașului, Magazinul Jumbo se pregătește să-și deschidă porțile în această toamnă, cu mult înainte de data inițială estimată pentru inaugurare. În luna octombrie 2023, orașul va găzdui acest centru comercial fascinant, situat cu mândrie pe bulevardul Socola, în apropiere de cunoscutul magazin Dedeman.

Jumbo Iași se va deschide Vineri, 20 octombrie

Unul dintre punctele de acces în acest paradis al cumpărăturilor va fi direct de pe bulevardul Socola, invitând vizitatorii să pătrundă într-o lume a diversității și a produselor unice. În plus, accesul cu mașina va fi ușor și comod, deschizându-se de pe strada Bularga.

Ceea ce face acest eveniment și mai special este faptul că Magazinul Jumbo din Iași nu implică o construcție complet nouă, ci se bazează pe reabilitarea unei foste hale Iasitex. Această abordare respectă istoria și tradiția orașului, aducând o nouă viață și o nouă energie într-un spațiu cu istorie.

Din câte se știe, la interior, produsele sunt deja și aranjate pe rafturi. Deși se discută despre deschiderea unui magazin Jumbo în Iași de câțiva ani încoace, noi am mai scris despre asta în trecut, se pare că Jumbo se va deschide în luna octombrie la Iași.

În prezent, Jumbo operează o rețea de 15 hipermarketuri în România, din care 4 în București-Ilfov și câte unul în Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov și Craiova, ultimul deschis toamna trecută.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top