Stiri

Apisan Forte este suplimentul nutritiv apicol romanesc premiat la Geneva in 2008

In ultimii ani doctorii au recomandat numeroase suplimente alimentare care imbunatesc calitatea vietii si mentin imunitatea crescuta a oganismului datorita proprietatiilor miraculoase ale mierii. Si de aceasta data am revenit sa va prezentam un produs complex care are la baza atat miere cat si polen, impreuna cu numeroase vitamine ce aduc un mare plus sanatatii organismului.

Mierea este un super aliment cu proprietati miraculoase cunoscute in intreaga lume de peste 2.000 de ani. Singurul aliment care nu se strica este de-asemenea si unul din cele mai folosite in compozitia suplimentelor alimentare. Ca si mierea, polenul este considerat de specialist un aliment pur care ajuta eficient la imbunatatirea calitatii vietii.

Ce este suplimentul alimentar Apisan Forte?
Preparat doar din produse apicole de inalta calitate, Apisan Forte este un supliment nutritiv apicol. Produsul naturist a fost brevetat de Bogdan Victor, avizat de Ministerul Sanatatii in anul 2003. In 2008 Apisan Forte a primit numeroase distinctii prestigioase printre care se numara medalia de aur de la Geneva. Printre premiile cu care se lauda acest produs se numara cele de la Bruxelles, Bucuresti dar si de la Salonul de Inventii din Elvetia.

Apisan Forte este indicat de catre medicii specialisti pentru numeroase afectiuni, atat pentru tratarea cat si prevenirea aparitiei acestora. Asigura o stare permanenta de sanatate daca este luat in conditiile indicate si sustinut cu un ritm de viata sanatos. Ce inseamna un ritm de viata sanatos? In primul rand MISCARE. Miscarea trebuie sustinuta cu o alimentatie sanatoasa si minim 6-8 ore de somn pe noapte.

In ce situatii se utilizeaza Apisan Forte ca si adjuvant?
Sunt foarte multe afectiuni pentru care acest supliment nutritiv apicol are numeroase beneficii. De exemplu una din cele mai frecvente probleme este slabirea organismului si scaderea imunitatii. In aceasta situatie administrarea corespunzatoare a acestui produs poate ajuta eficient la cresterea imunitatii si mentinerea unui stil de viata sanatos. Produsul brevetat de Bogdan Victor a avut rezultate pozitive si in ameliorarea problemelor cauzate de cancer. Sunt luate in colimatoriu si afectiunile cauzate de virusi sau microbi.

Zilnic milioane de oameni sunt solicitati la maximum datorita stresului cauzat de munca si viata cotidiana. Ei bine, un astfel de supliment alimentar poate ajuta la ameliorarea oboselii cauzata de stres. Oboseala psihica poate fi un mare pericol pentru sanatatea organismului. Apisan Forte amelioreaza afectiunile cardiovasculare, cele care afecteaza sistemul nervos dar si problemele hormonale. De-asemenea grabeste vindecarea ranilor, cicatrizarea arsurilor si a plagilor.

Cand nu este recomandata administrarea acestui supliment nutritiv apicol?
Chiar daca este un produs naturist 100% ce nu prezinta efecte adverse, sunt si cateva contraindicatii in special pentru persoanele care sunt alergice la polen, persoanele cu diabet sau predispuse la diabet precum si cei care sufera de ulcer gastric sau duodenal. Nu este recomandata administrarea suplimentului copiiilor cu varsta mai mica de 3 ani. E bine sa mentineti produsul departe de razele Soarelui si la temperaturi sub 25 de grade, ferit de umezeala.

O viata sanatoasa se mentine cu sport, mancare sanatoasa si suplimente alimentare 100% naturale.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top