Stiri

Imbunatateste sistemul imunitar si capacitatea de memorare cu ajutorul produselor naturiste

Produsele naturiste sunt foarte benefice cand vine vorba de alternativa la medicamentele clasice. Tien Hsien Liquid este un produs naturist in compozitia caruia se regasesc nu mai putin de 13 ingrediente active. Este, practic, un complex de plante si ciuperci medicinale ce au numeroase proprietati benefice pentru organism. Toate ingredientele prezente in compozitia acestui tratament naturist sunt folosite in Medicina Traditionala Chineza de foarte multa vreme.

Cea mai importanta functie a acestui supliment alimentar este de inhibare a dezvoltarii celulelor tumorale. Tien Hsien Liquid contribuie eficient la stimularea sistemului imunitar si ajuta la intarirea acestuia. Se poate administra ca si supliment naturist pentru intretinerea organismului si pentru prevenirea afectiunilor. Este un bun adjuvant in cazul hepatitei B, datorita proprietatilor sale care lupta impotriva bacterilor si a virusilor.

Suplimentul alimentar Tien Hsien Liquid ajuta si la eliminarea metalelor grele din organism datorita proprietatilor antioxidante dar si detoxifiante. Toate ingredientele prezente in compozitia acestui produs au un rol important in reglarea si detoxifierea ficatului dar si buna functionare a plamanilor, sistemului endocrin si digestiv. Este recomandat ca adjuvant pentru problemele cauzate de alcool. Printre ingredientele active prezente in compozitia produsului Bioo Tien Hsien Liquid se regasesc astragalus, ganoderma lucidum, cordyceps, lemnul dulce, pulberea de Gynostemma, curmale, crin, sodiu si dioscorea batatas.

Neurovert este un alt supliment alimentar pe care ti-l recomandam daca doresti sa iti imbunatatesti atat capacitatea de memorare cat si puterea de concentrare. La fel ca Tien Hsien Liquid, si Neurovert are in compozitia sa ingrediente active cu numeroase beneficii pentru organism. Neurovert contribuie la buna functionare a sistemului nervos datorita combinarii sinergice a extractelor de plante prezente in compozitia sa. Este un bun antioxidant ameliorand oboseala psihica si fizica.

Foarte multi oameni sufera din cauza oboselii psihice si fizice. Aceste probleme duc la aparitia altor afectiuni care scad puterea de concentrare si capacitatea de memorare. Numeroasele proprietati ale produsului naturist contribuie eficient la cresterea atentiei, puterea de concentrare, capacitatea de memorare, dar mai ales are o contribuie importanta pentru buna functionare a sistemului nervos. Daca acesta sufera, atunci nu poti avea o viata linistita si chef de munca in fiecare zi.

In compozitia suplimentului alimentar Neurovert se regaseste salvia. Acest ingredient medicinal are numeroase proprietati benefice pentru organism. In primul rand contribuie la imbunatatirea activitatii cerebrale, a functiei creierului, reduce inflamatiile si previne olile cronice. Este un adjuvant benefic pentru stimularea sistemului imunitar si regleaza digestia. Salvia are foarte multe proprietati speciale astfel ca il intalnim in foarte multe tratamente naturiste.

Lecitina din soia este un alt ingredient prezent in compozitia lui Neurovert. Si acest ingredient are proprietati speciale asupra creierului ameliorand in special boala Alzheimer si sustinand buna functionare a functiilor cognitive. Ginkgo biloba, prezent in compozitie, are rolul de a sustine memoria si atentia. Si acesta contribuie eficient in ameliorarea unor afectiuni grave precum dementa si Alzheimerul. Asadar, cu ajutorul acestor recomandari de produse naturiste vei putea sa ai alternative benefice de la medicamentele clasice. E recomandat sa consulti un medic inainte de a incepe un tratament nou chiar daca tratamentele naturiste nu au efecte adverse.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top