rent a car iasi iasi
Diverse

Arcada din baloane plutitoare

Poate ca va intrebati care este rostul unei arcade din baloane plutitoare avand in vedere ca in cazul unei arcade baloanele sunt oricum “la inaltime”.  Raspunsul este unul simplu: pentru a crea ceva deosebit. Deoarece mereu dorim sa venim cu ceva nou si pentru ca o petrecere trebuie mereu sa aiba o amprenta proprie, care sa scoata din tipare evenimentul in sine.

In cazul unui majorat, altfel va arata obisnuitul “La multi ani” creat din baloane litere cu heliu, pozitionate pe o arcada. Si, da, daca stam sa ne imaginam cum arata acest lucru, trebuie sa recunoastem ca nu este deloc rau.

Asadar, iata ce aveti de facut.

Legati o bucata lunga de material pexal si arcuiti-l precum se arcuieste undita atunci cand ati facut o captura la pescuit. Sau mai simplu, realizati un arc, deoarece de acolo ii vine si denumirea acestei decoratiuni atat de superbe. Ca pexalul sa stea in pozitia de arc, atasati la fiecare capat al acestuia cate o greutate care sa il tina pe pozitie. In functie de cat de mare va fi arcada si de gros cilindrul de pexal, puteti fie opta pentru niste caramizi mai groase daca este vorba de o varianta mai subtire, sau daca vreti o arcada mai impunatoare, optati pentru galeti in care sa scufundati capetele pexalului. Bineinteles, galetile trebuie sa fie umplute cu nisip sau pietris, iar capetele legate bine, pentru ca arcada sa stea bine fixata.

Si sa incepem realizarea arcadei propriu zise. Umflati un balon folosind un rezervor de heliu. Spre deosebire de alte arcuri, acest arc se bazeaza pe baloane plutitoare pentru structura. Umflati primul balon folosind rezervorul, apoi legati capatul acestuia de arc. Puteti cumpara o butelie de heliu de la un magazin pentru petreceri de copii sau de la un magazin online din acest domeniu. Unele magazine va ofera chiar si posibilitatea sa le inchiriati.

Continuati sa umflati si sa legati baloanele de arc. Asezati baloanele suficient de aproape incat sa se loveasca unul de celalalt pe lateral. Lucrati de la un capat al arcului la celalalt. Lasati aproximativ 30 cm pana la 35 cm de spatiu gol la capetele arcului.

Acest tip de arcada merge foarte bine la aniversari, unde numele sarbatoritului / sarbatoritei, alaturi de mesajul de “la multi ani” vor crea un impact vizual mult mai deosebit decat daca ar pluti doar simplele cifre ce alcatuiesc varsta sarbatoritului. Adaugati panglica in partea inferioara a fiecarui balon, daca doriti. Aceasta le va da o nota draguta care va face sa para ca baloanele plutesc intr-un mod ordonat. Taiati o lungime de panglica intr-o culoare contrastanta, apoi legati-o de partea inferioara a fiecarui balon. Pentru un fler extra, utilizati o pereche de foarfece pentru a increti panglica.

Decorati ancorele arcadei daca doriti. Mici baloane atasate de galetile pe poste de ancore arata adesea ca niste cutii de cadouri si sunt destul de dragute. Daca ati folosit o galeata pentru a ancora un arc mare, poate doriti sa o decorati.

Iata cateva idei:

  • Acoperiti galetile cu hartie de impachetat.
  • Vopsiti galeata cu vopsea prin pulverizare sau vopsea acrilica.
  • Umpleti stratul superior al galetii cu nisip sau pietris colorat.
  • Infigeti flori in galeata sau in blocul de granule.

Detalii: https://www.baloane-heliu.ro/

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top