Diverse

Ce sa folosesti pentru a curata salonul de cosmetica

Un salon de cosmetica este locul in care vin zilnic zeci de persoane pentru a se aranja si pentru a arata bine. A fi managerul unui salon de cosmetica este o responsabilitate foarte mare. Nu este vorba numai despre calitatea produselor pe care le folosesti pentru a aranja clientele si clientii sau despre ce fel de servicii oferi. Desigur, acestea trebuie sa fie de cea mai inalta calitate, astfel incat clientele sa plece multumite si sa mai vina in salonul tau. Insa, mai este vorba si despre altceva. Igiena este cel mai important factor din orice salon.

Eu am asemanat salonul de cosmetica, intotdeauna, cu un cabinet medical. Nu tratam maladii, insa “tratam” aspectul unei persoane. Si pentru ca avem contact cu pielea clientului, nu ne permitem sa lasam loc bacteriilor si microbilor sa ne “ocupe” spatiul. Nu se pot folosi orice fel de detergenti pentru a spala pe jos sau pentru a curata mobilierul. Este nevoie de produse antibacteriene puternice care sa asigure siguranta angajatilor, dar si a clientilor.

Pentru salonul meu de cosmetica eu cumpar intotdeaua detergenti pardoseala de la magazinul Sanito.ro. Acesta este un magazin online dedicat profesionistilor din domenii precum: sanitar, alimentar, industrial, dar si cosmetic. Si utilizatorii casnici pot achizitiona astfel de produse, deoarece sunt indicate si in pastrarea curateniei din locuinte. Produsele sunt foarte bune si au o putere de indepartare a bacteriilor si microbilor foarte eficienta, chiar si de pana 99%.

Asadar, pentru podele folosesc numai detergenti universali si profesionali de aici. Detergentul Floor Shine Manual, la 10 litri, de la Konga. Acest detergent este o solutie lichida, puternica si parfumata. Se foloseste pentru curatarea si spalarea podelelor, dar si suprafetelor din marmura, gresie, faianta, PVC, linoleum si asa mai departe. De asemenea, acest detergent este ideal pentru a degresa si curata pardoseli. Luciul lor nu este distrus.

Pentru mobilier folosesc detergenti mobila precum Pet Aqa Choice. Acesta este un detergent antistatic in recipient de 5 L. Este foarte parfumat si nu doar curata, ci si lustruieste si protejeaza mobilierul de lemn, pal, plastic, bronz, ceramica, alama, cupru si inox.

Produsele pe care le folosesc in salonul meu le recomand, cu mare caldura, tuturor celor care au saloane cosmetice. Toti cunoscutii mei apeleaza la aceste produse pentru a pastra igiena la locul de munca, dar si acasa. Asigurand o curatenie mai mult decat eficienta, detergentii de la Sanito.ro sunt recomandate, pentru uz casnic, in special familiilor care au copii mici.

Sanito.ro este un site extrem de apreciat pentru profesionalismul si experienta sa de peste 13 ani. Au peste 5000 de clienti care se declara, in unanimitate, extrem de multumiti de produse, dar si de servicii. Magazinul pune la dispozitia clientilor o echipa de tehnicieni care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un raport pret calitate foarte convenabil. Se pot comanda oricand si in 24 sau maxim 48 de ore, produsele vor ajunge la locatia stabilita de catre client.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top