Stiri

Arhivatorul.ro – soluția de care ai nevoie

Încă din frontpage, Arhivatorul.ro îți pune la dispoziție o sumedenie de variante prin care, variante printre care se numără și secțiunea de arhivare documente, respectiv digitalizare documente.

Indiferent de impedimentul pe care îl întâmpini, indiferent de serviciul de care ai nevoie într-un astfel de caz, care să implice și documente, Arhivatorul.ro îți stă la dispoziție și, mai mult decât atât, te ajută să îți rezolvi treaba într-un timp foarte scurt.

Fiind gândit tocmai pentru persoanele care au nevoie de aceste servicii, site-ul vine la pachet cu partea de servicii de scanare și digitalizare a documentelor. Ce înseamnă asta? Atât scanarea, cât și digitalizarea reprezintă soluția accesului rapid și, bineînțeles, facil la datele din arhiva ta.  De altfel, prin apelarea la acest servicii, Arhivatorul.ro îți garantează că elimină riscul de degradare a documentelor, care poate apărea doar în urma unor consultări efectuate în repetate rânduri.

Cum se realizează toate acestea? În ce constă scanarea și, cel mai important, digitalizarea?

Ei bine, aceste servicii implică patru pași majori, fiecare pas soldându-se cu o serie de procese prin care documentele tale vor trece.

În acest sens, vorbim, așadar, despre pregătirea documentelor pentru scanare, pregătire care implică o serie de alți pași, după cum aminteam și anterior. Arhivatorul.ro va fi un ajutor de nădejde, în cele din urmă, atunci când vine vorba despre acest pas, prin verificarea stării documentelor, eliminarea capselor, agrafelor, ciornelor și a foilor nescrise, dar și ordonarea filă cu filă, respectiv separarea cu ajutorul codurilor de bare.

Să nu uităm, totuși, nici de scanare și indexare, poces însoțit de partea de utilizarea scanării de mare viteză pentru documentele uzuale, cum ar fi facturi, avize sau contracte, utilizarea scanării de planșe pentru documentele tip desene au schițe tehnice, utilizarea scanării de carte pentru documentele legate în dosare, respectiv utilizarea unui software specializat care permite setarea parametrilor de scanare, vizualizarea procesului de scanare, post procesarea imaginii scanate, respectiv capturarea de metadate și indexarea.

De altfel, toate acestea includ și partea de scanare a informației indexate, prin criptarea și păstrarea informației scanate pe servere securizate de date și, nu în ultimul rând, este important și ultimul pas în care se asigură accesul la informație. Accesul la informație se face pe baza unor protocoale de securitate stricte și bine definite.

Nu sunt excluse nici volumele mari de arhivă, astfel că în acest sens, Arhivatorul.ro va căuta mereu noi colaboratori pentru a realiza totul așa cum îți dorești și în siguranță.

Arhivatorul.ro este ajutorul de care ai nevoie atât pe partea de arhivare, cât și pe partea de digitalizare a documentelor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top