Stiri

Pudra pentru chelie Toppik – soluția instant la căderea părului?

Pudra de nanofibre de la Toppik maschează în doar 30 de secunde zonele cu păr rar și subțire. Dintre toate opțiunile disponibile în prezent împotriva căderiipărului, de care suferă atât bărbații și femeile, pudra pentru chelie Toppik este una dintre cele mai recunoscute și de încredere opțiuni de pe piață.

De la înființarea sa și până în prezent, acest produs a fost utilizat de peste 3 milioane de bărbați și femei din întreaga lume. Deci, ce face pudra pentru scalp Toppik atât de populară? Cum functionează?  Cum se compară cu alte tipuri de produse?

Pudra pentru chelie de la Toppik: ce este și cum funcționează?

Toppik, este o pudră alcătuită din fibre de keratină naturală premium, care atunci când este presărată pe părul rar și subțire, aderă si se depunepe firele de păr existente. Cu fiecare „scuturare” a pudrei pentru chelie Toppik, mii de aceste particule sunt aplicate pe cap și se leagă de firele de păr datoritaincărcării electrostatice opuse, cu care vine in urma procesului sofisticat de productie.

Prin aplicarea nanofibrelor Toppik, se recreează în mod natural aspectul unui păr des și bogat. Potrivit celor de la Toppik Romania, legătura creată dintre păr și de particulele de keratină este atât de puternică încât, dacă produsul este folosit împreună cu fixativ, va rezista vântului, ploii și transpirației și va continua să ofere aspectul unui păr mai des și să volumizeze părul până la urmatoarea șamponare. În plus, deoarece Toppik este disponibil într-o varietate de nuanțe diferite,  dar și datorită faptului că nuanțele se pot combina perfect între ele, produsul se potriveaște cu exactitate oricărei culori/texturi și rămâne complet nedetectabil dupa aplicare.

Ce beneficii oferă Toppik față de competitori?

Deși Toppik este popular și binecunoscut în cadrul comunității persoanelor cu păr rar și subțire, persoanele care suferă de căderea părului ar trebui să-și pună încă o întrebare crucială: ce beneficii oferă Toppik față de alte produse similare? Conform producătorilor, Toppik oferă o varietate de avantaje pe care alte produse comparabile, pur și simplu, nu le pot oferi. În primul rând, fibrele de de keratină Toppik sunt complet sigure, organice, naturale și utilizează energia electrostatică pentru a adera la firele de păr cu o eficacitate de neegalat.

În continuare, Toppik nu este disponibil doar într-o varietate de culori, caci după cum am spus și mai sus aceste nuanțe pot fi „amestecate” pentru a se potrivi cu orice culoare a părului și pot acoperi chiar părul grizonat, nuanțele platinate și creșterea rădăcinilor la părul vopsit. Culorile Toppik includ negru/brunet, șaten închis, șaten mediu, șaten deschis, blond mediu, blond deschis, roșu, cărunt mediu și cărunt(alb).

Mai mult, Toppik poate fi utilizat împreună cu alte produse de coafare (deși pudra trebuie aplicată pe părul uscat, iar produsele de coafat trebuie aplicate înainte de utilizare), nu se depun pe haine sau perne, putând fi utilizate în siguranță cu alte produse și medicamente pentru creșterea părului, nu va înfunda porii și nu va usca pielea capului, este la fel de eficient la barbați cât și la femei și se aplică cu ușurință prin metoda de agitare sau prin folosirea aplicatorului de tip spray.

De ce Toppik este atât de popular în comunitatea persoanelor ce suferă de căderea părului ?

Datorită eficienței, designului său inovator, a încărcării electrostatice, ușurinței de utilizare și compoziției naturale, pudra pentru chelie Toppik a dezvoltat o reputație de încredere și o bază mare de fani în comunitatea persoanelor cu păr rar sau subțire. Persoanele ce suferă de căderea părului nu numai că au încredere în istoria din spatele mărcii Toppik, dar și apreciază longevitatea și rezistența durabilă a produsului. Faptul că produsul este eficient pentru persoanele care suferă de căderea excesivă a părului și poate fi utilizat cu ușurință cu alte produse de styling și restaurare a părului, face Toppik o opțiune și mai bună pentru orice persoană care are în vedere obținerea unui păr aparent perfect instant.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top