Evenimente

[A:RPIA:R] @ 12 Hours Dance Marathon, 28 mai

195800_180794885304624_6637026_nEditia de primavara a 12 Hours Dance Marathon, prima din 2011, aduce la Iasi o petrecere dedicata label-ului [a:rpia:r].
Chiar daca la Iasi ia-ti tot vazut separat de multe ori, cu totii stim ca unde’s multi puterea creste si doar unul nu-i ca toti! Asa cum spun chiar ei…
“Setul unui DJ este ca un puzzle care creaza o imagine. De cele mai multe ori auzim numai bucatele din acest puzzle, iar motivul este lipsa melodiilor. [a:rpia:r] isi propune sa acopere aceste goluri, nu sa cucereasca radioul sau televiziunea. Unitatea de masura a calitatii nu este top-ul, ci senzatia pe care ti-o lasa muzica pe ringul de dans”.
Exact pentru acea senzatie i-am strans impreuna, si pentru a-i asculta veseli si odihniti inainte de opening-urile din Ibiza. Pe 28 mai asternem cortul in natura chiar langa malul Ciricului si completam cu un sound de exceptie si visuals 3D.

Meniu complet:
[A:RPIA:R]
RHADOO : PETRE INSPIRESCU : RARESH : PRASLEA : CEZAR
INNER
ZOTIST
VISUAL PLAYGROUND/VIDEO

Bilete in avans – 25 lei (in numar limitat) disponibile la:

Iasi – The Very Shop
Bacau – Club Zebra
Piatra Neamt – Chaplin’s Pub

Bilete in locatie – 35 lei (intre 22:00 – 6:00)

Accesul in cort se va face incepand cu ora 22:00.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 03:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

12hdm2011

ATENTIE
*Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis! Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra voastra!
*Lista de invitati este valabila doar intre 22:00 si 01:00.
*Inscrierile pentru acreditari de presa se fac pana cel tarziu 20 mai la contact@12hdm.ro Cererile transmise dupa data precizata, sau cele neconfirmate de catre un reprezentant 12HDM, nu sunt valabile.
*Don’t Drink And Drive! – Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!
*Say no to drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).
*ECO-friendly advice – Te rugam sa nu arunci sticle, pachete de tigari, pahare sau peturi de plastic in spatiile verzi sau in apele lacului Ciric!

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top