Evenimente

Online Career Day @ Ateneul Tatarasi, 28 mai

img Clubul Oameni din Online organizează pe 28 mai 2011 la Sala de Spectacole a Ateneului Tătăraşi, a cincea ediţie a evenimentului Online Career Day, dedicat tuturor pasionaţilor de online, de lucruri concrete şi relatări adevărate despre cum au reuşit profesioniştii de astăzi să aibă succes şi să facă bani în online.
Dintre cei care vor prezenta se numara Ionut Calugaru, Ionut Albert Maxim, Razvan Alexa, Mihai Claudiu Toader, Emanuel Martonca, Paul Comanici, Cristi Lucan.

Amicii au poze cu tine doar stând în fața calculatorului? Ai vrea să îți faci un nume puternic și să îți dezvolți o carieră în mediul online? Atunci vino pe 28 mai 2011, de la ora 10:00 la Online Career Day care se desfășoară în Sala de Spectacole a Ateneului Tătărași să te întâlnești cu profesioniștii din online!

Şapte profesionişti din industria online ne vor împărtăşi din experienţa lor despre joburile din online, despre cum au făcut ei carieră în online şi ce a fost important pentru ei, despre promovarea corectă şi cum se obţin rezultatele în online, despre cum se vând serviciile online, cum se face marketingul şi se lucrează cu clienţii în cadrul unui serviciu online, cum este să fii freelancer, cum se învăţa meserie efectiv şi, mai ales, despre cum se fac bani frumoşi din munca în online. Şi partea cu adevărat deosebită este că totul va fi împărtăşit cu bune şi cu rele, aşa cum a fost în realitate şi fără cosmetizări inutile.

Atenție: Online Career Day nu este un târg de joburi, ci o oportunitate de întâlnire și discuție cu profesioniștii din industria online!

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top