Stiri

Articole de care ai nevoie pentru siguranta copilului in casa

Ca parinte, siguranta copilului tau este prioritara. Potrivit specialistilor, locuinta obisnuita nu este proiectata, construita sau mobilata tinand cont de siguranta unui copil. Aceasta trebuie adaptata ulterior nevoilor copilului, treptat, in functie de varsta. Nu este necesar sa securizezi intreaga casa cand bebelusul tau abia a sosit in noua locuinta, insa, in momentul in care devine mai independent, mai curios si capabil de explorare, trebuie sa iei mai multe masuri de siguranta.

Articole de protectie pentru siguranta copilului

Securizarea locuintei pentru protectia copilului poate fi un proces frustrant si consumator de timp. Daca daca te informezi si achizitionezi produsele potrivite, poti crea un mediu sigur pentru copil in cel mai scurt timp, fara eforturi financiare si stres. In final, vei fi extrem de multumit de faptul ca cel mic poate explora in voie intreaga casa, fara riscuri si fara supraveghere permanenta.

Benzi si coltare de protectie

Benzile de protectie sunt articole de siguranta concepute special pentru a acoperi muchiile mobilierului. Aceste produse sunt moi, flexibile, usor de instalat si au o capacitate buna de absorbtie a socurilor. Benzile si coltarele de protectie previn leziunile la cap si alte accidente neplacute, ceea ce le face extrem de importante pentru siguranta copilului. Aceste produse sunt unele dintre cele mai importante articole de protectie si nu trebuie sa lipseasca de pe lista de cumparaturi atunci cand decizi sa securizezi locuinta.

Bariere de protectie pentru pat

Barierele de protectie pentru pat, cum sunt cele de pe https://www.buy4baby.ro/bariere-de-protectie-pat, te ajuta sa creezi mediul perfect de odihna pentru cel mic. Cand copilul face mutarea de la patut la un pat mai mare, are nevoie de bariere de siguranta pentru a nu se rostogoli din pat. Accidentele cauzate de caderile din pat sunt foarte frecvente in randul copiilor care au un somn agitat si pot avea urmari grave. Asigura-te ca achizitionezi bariere de protectie de calitate, care se fixeaza sigur si care acopera in intregime laturile patului.

Sigurante pentru usi, sertare si prize

Sistemele de siguranta pentru blocarea usilor si sertarelor, sunt la fel de importante ca benzile de protectie atunci cand copilul devine mobil si are acces in toata casa. Instaland sigurante pentru usi si sertare, limitezi accesul copilului curios la obiecte periculoase sau valoroase, medicamente si alte substante daunatoare. In plus, eviti accidentele neplacute cauzate de prinderea mainilor sau degetelor in usi si sertare.

Prizele, dintr-un motiv necunoscut, sunt extrem de atragatoare pentru copiii curiosi si dornici de aventura. Pentru a limita accesul copilului tau la prize, poti instala protectii pentru prize. Sunt produse accesibile la pret si extrem de utile pentru siguranta celui mic.

Pe masura ce copilul creste, va avea acces la mult mai multe lucruri. Reevalueaza periodic modul in care este securizata casa, astfel incat sa o poti adapta in functie de nevoile si capacitatile lui. Lista de articole pentru siguranta copiilor in casa poate fi extrem de lunga, dar intregul proces de securizare se poate face treptat. In functie de tipul de locuinta, de pardoseala si de mobilier, poti achizitiona mai multe articole de protectie, cum ar fi:

  • covorase antiderapante
  • poarta de siguranta
  • protectii pentru aragaz
  • chingi pentru securizarea mobilierului, televizorului, etc.
Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top