Stiri

Articole variate in materie de electrica, de la Sercom Electric

Instalatiile electrice sunt deosebit de importante si fac parte din categoria celor esentiale in orice constructie. Fie ca vorbim despre o casa, un apartament, o cladire de birouri sau chiar de un foisor, instalatia electrica este absolut necesara. Pentru ca aceasta sa functioneze in bune conditii este necesar un montaj excelent, dar si resurse de calitate. Cu ajutorul acestora poti beneficia de o instalatie electrica trainica si rezistenta. De la simplele becuri, pana la cabluri si alte articole de iluminat, Sercom Electric iti pune la dispozitie articole multiple in materie de electrica.

Magazinul online te asteapta cu o gama larga de produse de electrica, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel industrial. Pe site gasesti priza in doza clasica, dar si accesorii moderne pentru casa ta. In functie de ceea ce ai nevoie, la Sercom Electric poti trimite o lista cu necesarul prin butonul de pe site, iar echipa se va ocupa sa iti livreze toate produsele dorite. Site-ul cuprinde o varietate de accesorii si echipamente in materie de electrica, ce sunt utile atat pentru interiorul casei tale, cat si pentru domeniul industrial. Acestea au o calitate inalta, sunt foarte rezistente si reprezinta alegerea ideala daca vrei sa imbunatatesti instalatia electrica deja existenta.

Gama de produse de la Sercom Electric iti ofera posibilitatea de a comanda prize si intrerupatoare, tablouri si siguranta, trasee de cabluri si doze, articole in materie de conectica electrica, produse pentru cablarea structurata in curenti slabi, produse pentru casa si gradina, scule si unelte, sisteme fotovoltaice, dar si sisteme de paratrasnet. Asadar, fie ca iti doresti sa renovezi instalatia electrica sau sa imbunatatesti acest aspect, pe site ai la dispozitie tot necesarul pentru ca aceasta sa functioneze in bune conditii.

Surse de iluminat perfecte pentru interior si exterior!

Categoria de iluminat de pe site te asteapta cu o varietate de articole si echipamente potrivite pentru interior si exterior. Poti comanda online surse de iluminat, corpuri de iluminat, surse de iluminat tehnic si accesorii, corpuri de iluminat decorativ pentru interior si exterior, cat si accesorii pentru iluminat. Sursele cuprind mai multe becuri si tuburi LED, becuri incandescente si halogen, cat si benzi LED si transformatoare.

Daca vrei sa optezi pentru corpurile de iluminat, acestea cuprind numeroase plafoniere, spoturi pentru tavan, proiectoare si aplice de perete. De cealalta parte, mai ai de ales si sursele de iluminat tehnic, unde gasesti produse speciale pentru hale industriale, pentru iluminatul stradal, paneluri LED, cat si articole de iluminat pe sina magnetica.

Produse speciale pentru casa si gradina

Articolele de pe site cuprind numeroase produse de electrica pentru casa si gradina. Ai la dispozitie online elemente pentru gard electric, produse pentru iluminat festiv de Craciun, benzi izolatoare, suporti TV, lanterne, stechere, cuple si adaptoare, ventilatoare si aeroterme, cat si alte accesorii.

Produsele au o calitate inalta si reprezinta o alegere ideala pentru intreaga instalatie a casei tale. Pentru mai multe informatii contacteaza echipa la numarul de telefon de pe site sau la adresa de e-mail online@sercomelectric.ro.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top