Auto - Moto

Noua Dacia Duster 3, văzută fără camuflaj înaintea lansării oficiale

Duster, unul dintre cele mai îndrăgite SUV-uri din Europa, se pregătește pentru o transformare radicală. Descoperă primele imagini lipsite de orice artificiu!.

Dacia se pregătește să aducă a treia generație a SUV-ului Duster, iar primele imagini au apărut online fără niciun strop de camuflaj. Aceste cadre ne oferă o privire mai detaliată asupra viitorului model al celei mai populare mărci autohtone, care împarte multe elemente de design cu conceptul Bigster.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, vă informam că producția noului Duster va începe la uzina din Mioveni. Acum, avem șansa să admirăm cum arată acest SUV compact, întrucât Duster-ul a fost surprins de catre publicatia rnews.cz în întreaga sa splendoare. Cu o atenție specială acordată trendurilor actuale, echipa Dacia pare să fi pregătit terenul pentru continuarea acestei povești de succes.

Imaginile (capturile) cu forma finală a modelului Duster circulă pe internet încă din urmă cu doi ani. Confirmarea design-ului a fost așteptată de fanii înfocați, iar acum avem ocazia să aruncăm o privire înainte de lansarea oficială.

Noua generatie de Dacia Duster a fost lansata oficial

Detaliile tehnice indică faptul că gama de motoare a noului Duster va suferi unele modificări semnificative. În prima fază, oferta ar putea fi limitată la două motoare: un motor de 1,2 litri TCe cu trei cilindri, prezent și pe modelul luxos Renault Rafale, și motorul aspirat de 1,8 litri SCe. La momentul lansării, Duster va dispune de motorul de 1.200 cmc cu 130 de cai putere, integrat într-un sistem mild-hybrid de 48V. Cutia de viteze va fi manuală, iar opțiunile de tracțiune vor include atât variantele 4×2, cât și cele cu tracțiune integrală 4×4.

Deși informațiile vin în urma unor imagini neconfirmate oficial, detaliile tehnice și design-ul aparent confirmă anticipațiile generate de analiza prototipurilor și a profilurilor 3D. În ciuda provocărilor recente din industrie, Dacia pare decisă să continue să ofere inovație și performanță, menținându-și locul privilegiat în rândul SUV-urilor preferate din Europa.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top