Diverse

Asigurari private de sanatate pentru oamenii prevazatori

La inceput, oamenii isi asigurau marfurile. Istoricul asigurarilor incepe cu nevoia negustorilor care isi trimiteau marfurile cu corabii peste mari si tari de a sti ca in cazul in care vasele se scufundau sau erau atacate de catre pirati, primeau o despagubire.  Un producator de matase ar fi fost devastat sa i se scufunde corabia plina de cupoane fine uni sau cu imprimeuri de mare arta.

Probabil ca multi negustori au fost adusi la faliment de naufragiul corabiilor sau de furturile piratilor, de aceea si astazi, cand cineva este foarte suparat este intrebat daca nu cumva i s-au scufundat corabiile in mare.

Oamenii sunt nevoiti de multe ori sa vada cum se duce pe apa sambetei tot ce au strans ei cu mult efort: casa, masina, afacere. In acele momente sunt devastati, apoi se mobilizeaza sa faca la loc acele bunuri.

Incet-incet, pe masura ce societatea a progresat, omul a observat ca este bine sa isi asigure si casa. Adapostul in care doarme, se hraneste, isi pastreaza bunurile, aduna cele mai frumoase amintiri merita sa fie asigurat.

Tot in timp, omul a realizat ca nu ceea ce aduna este cel mai valoros lucru de pe pamant, ci viata, viata in general. Mai intai viata sa, apoi vietile celor dragi sau invers, in functie de cat de generoasa este persoana respectiva!

Dar viata decurge decent, fara incidente si fara durere, cat este omul sanatos si cei dragi nu sunt bolnavi. La inceput, medicina era rudimentara si lupta cu boala nu se dadea cu mijloace moderne si aparatura performanta ca acum.

Primele operatii au decurs la modul barbar, asa cum se vede in filmele de epoca. Asta nu inseamna ca pionierii medicinei nu erau niste eroi adevarati, ci ca stiinta era limitata. Fara anestezic, pacientului i se turna alcool pe gat si era legat. Uneori urla de durere, dar ca sa traiasca suporta cu stoicism totul.

Glontul era scos in viu, sterilizarea unor rani se facea cu un fier tinut in foc.

Drumul pana la primul spital modern cu aparate moderne de diagnoza a fost lung, dar asteptarea a meritat din plin. La fel s-a intamplat si cu asigurari private de sanatate, care s-au diversificat si specializat in Romania dupa Revolutia in decembrie 1989.

E minunat ca au si romanii acces la ele, fiindca ele reprezinta scutul care apara de neplaceri financiare in caz de imbolnavire grava!

E trist ca o persoana sa fie grav bolnava, sa aiba neaparata nevoie de anumite teste si investigatii, dar acestea sa depaseasca posibilitatile sale financiare si sa nu poata sa se ingrijeasca de sanatate!

Au fost cazuri in care anumite persoane suferinde de boli grave si-au asteptat randul la investigatii realizate cu aparatura moderna doua-trei luni si cand sa beneficieze de ele, au murit fiindca intre timp boala se agrava. Acei oameni au murit profund dezamagiti de aceasta lume in care banul primeaza si isi poate prelungi viata cei bogati.

O asigurare medicala bine aleasa  poate insemna prioritate la investigatii, fiindca multe clinici private sunt renumite pentru dotarile si specialistii lor, iar asiguratii sunt primiti fara rezerve si ingrijiti atent.

Asigurarea de sanatate Premium faciliteaza internarea la spitalele din strainatate, din spatiul UE si din Turcia. Se stie ca spitalele din Austria, Germani si Italia sunt renumite pentru calitatea actului medical, dar multe interventii complicate se desfasoara cu succes si in Turcia.

In prezent, romanii isi pot asigura: casele, masinile, viata, sanatatea si o pensie facultativa.

Poate ca sunt reticenti in ceea ce priveste un cont in banca sau un depozit in lei sau in valuta, dar asigurarile se impun sa fie facute acum!

In aceste vremuri este mai usor ca niciodata sa se asigure cineva. Daca in trecut existau birouri speciale in marile orase si doritorii erau obligati sa se deplaseze si sa astepte sa le vina randul, in prezent, pot face acest lucru de la birou (in pauza de masa), de acasa sau din concediu. Nu ia mai mult de 10 minute configurarea unei asigurari de sanatate si in cel mai surt timp, polita este trimisa pe adresa de e-mail si poate fi printata pentru mai multa siguranta.

Site-ul este securizat, prin urmare nimeni nu are acces la datele personale ale asiguratului, iar confidentialitatea este 100% garantata.

Asigurarile de orice tip se fac din timp ca ele sa fie de folos in situatiile dramatice. E super bine sa beneficienze cineva de consultatii, investigatii si tratamente nelimitate pentru un an, pentru doi ani sau pentru trei ani pe baza asigurarii de sanatate.

La completarea campurilor de solicitare a asigurarii exista si posibilitatea adaugarii unui asigurat suplimentar. In prezent, oamenii sunt interesati de ceea ce au mai important: de vietile si de sanatatea lor si a celor apropiati, de aceea isi fac asigurari de sanatate mult mai multe ca in trecut.

Sanatatea se pastreaza si printr-un regim de viata echilibrat, dar exista si factori exteriori si iminenti care pot produce imbolnavirile. Omul poate controla obiceiurile sale rele, ceea ce isi pune in farfurie, dar nu poate controla microbii din jur, factorii de mediu, factorii toxici cu care este obligat sa interactioneze.

O asigurare de sanatate ii ofera posesorului puterea financiara sa lupte cu boala si sa o invinga. Investitia merita sa fie facuta de oricare persoana, fiindca roadele ei vin la momentul potrivit.

Sanatatea genereaza bucuria de a trai si motivatia de a munci si de inscriere la cursa permanentei dezvoltari personale.

Asigurarile de sanatate sunt vitale intr-un mediu nesigur in care omul ramane vulnerabil, in ciuda inteligentei sale uriase.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top