Evenimente

ATB @ Club Kremlin din Bacau, 15 aprilie

2011-04-15-officialSe pare ca Iasul inca are probleme mari la capitolul viata de noapte si in special pentru ca nu se reuseste aducerea de artisti consacrati. In Bacau pe 15 aprilie 2011, Club Kremlin invita pe toti petrecaretii sa se distreze pe mixurile lui ATB, pe numele lui real Andre Tanneberger.
Artistul calca pentru prima oara pe pamant moldovenesc la Bacau, iar Iasi-ul se multumeste la coada tarii cand vine vorba de acest domeniu. ATB se afla in top 10 artisti din lume, ocupa locul 11 in celebra revista Dj MAG si locul 4 in theDJlist.com. Degeaba va zic lucrurile astea pentru ca stiti cine este ATB si de ce este in stare.

ATB va pregati piese mai vechi si mai nou, dintre acestea sigur se vor regasi “Ecstasy”, “9Pm Till I Come”, “Hold You” sau “Could You Believe”, piesa ce face parte din ultimul album lansat la sfarsitul lunii decembrie 2010, in deschidere va mixa John Gallahan.

Biletele le gasiti la Clubul Kremlin, iar surpriza pentru iesenii ce vor sa mearga la acest eveniment este ca puteti achizitiona biletele de la cafeneaua Time Out, situata in Bulevardul Carol nr. 4 (Copou). Preturile biletului de acces sunt 50 Lei Standard Ticket (bar) si 100 Lei Golden Ticket (canapea).

Poster ATB @ Club Kremlin din Bacau, 15 aprilie

[fblikebutton]
2011-04-15-official

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top