Evenimente

ATB si Tiesto in martie in Romania

atbCand a venit pentru prima data in Romania, Andre Tanneberger ( ATB ) a provocat mare interes in randul clubberilor din Romania, ei bine acesta se intoarce in tara noastra si va concerta pe 6 martie in clubul Obsession din Cluj, iar pe 7 martie in Kristal Glam Club din Bucuresti, anul trecut acesta fiind declarat cel mai bun Club din Romania in cadrul premiilor Nights.ro.
Pentru petrecerea din clubul bucurestean, biletele au fost deja puse in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si costa 40 RON, numarul biletelor in avans este limitat si mai trebuie stiut ca pe langa bilet se plateste si intrarea in club, ce va costa 60 RON.Desi in lista sa de evenimente nu este trecut, se aude ca ATB va concerta si in Iasi, mai exact in luna iunie a acestui an.Nu cu mult timp in urma si Madonna a anuntat ca va concerta in Romania, mai exact in Bucuresti in luna august.
DJ Tiesto va veni si el pe 20 martie in clubul Obsession din Cluj, iar pe 21 martie va fi la Bucuresti sustinand un concert de zile mari la Sala Polivalenta, acesta urmand ca dupa o saptamana de la prezenta sa in Romania sa mai sustina un mare concert in SUA mai exact la Miami, Florida.
Ar fi foarte frumos daca minunatele noastre cluburi din Iasi ar putea aduce artisti precum acestia, chiar daca este costisitor cu siguranta banii vor fi recuperati intr-un mod foarte usor.

ATB anunta oficial ca pe data de 1 mai a acestui an va lansa noul sau album intitulat “Future Memories”, albumul cuprinde 2 CD-uri.

In deschiderea petrecerilor din Club Obsession ( Cluj ) si Kristal Glam Club ( Bucuresti ) va mixa si partenerul de studio al lui ATB, Josh Gallahan , pe numele sau adevarat Rudi Dittmann, acesta colaborand cu Andre Tanneberger pentru albumul Dedicated.

Copyright @ iasi4u.ro 2009

Facebook Comments Box

4 Comments

4 Comments

 1. Pingback: pligg.com

 2. numaiconteaza

  February 3, 2009 at 1:14 am

  daca e asa de usor precum crezi..te rog organizeaza tu…

 3. Pingback: gofaz.ro

 4. alinutzaa

  February 3, 2009 at 3:33 am

  baga-l si pe sven vath ca e tot in martie la bucuresti….da e fain mai ales in kristal….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top