Stiri

Athena Medical Beauty, clinica de înfrumusețare deschisă în Palas Campus, are oferte de până la 40%

Inaugurările și diversificarea mixului de servicii continuă în Palas Campus, cea mai mare clădire de birouri din România, situată în zona Sf. Andrei. Recent, clinica Athena Medical Beauty a deschis o locație, unde o echipă medicală specializată oferă tratamente de înfrumusețare personalizate. În luna septembrie, clinica propune și oferte speciale la terapiile de estetică facială, precum și reduceri la tratamentele de remodelare corporală. În Palas Campus sunt disponibile mai multe servicii medicale, cum ar fi centrul Emerald specializat în diagnosticarea bolilor cardiovasculare și centrul de recoltare a analizelor medicale, Praxis.

Clinica de înfrumusețare Athena Medical Beauty, aflată la parterul Palas Campus, oferă servicii de înfrumusețare ce cuprind pachete și oferte personalizate de: estetică facialămezoterapie/ microneedlingpeeling chimicterapia vampir, lipoliza bărbie dublărejuvenare periocularătratamente leziunilifting facialîndepărtare nervi pigmentari (alunițe, papiloame etc), tratamente corporalelaser primelase femei și bărbați, dar și multe altele.

În locația din Palas Campus avem aparatură de ultimă generație, incluzând cele mai avansate dispozitive, instrumente și echipamente medicale. Furnizăm nu doar tratamente medicale de cea mai înaltă calitate, ci și o experiență a pacientului care reflectă angajamentul nostru pentru excelență și inovație în domeniul medical”, a declarat Alecsa Poroșnicu Roxana, administrator Athena Medical Beauty , reprezentat Athena Medical Beauty.

Toată luna septembrie, clinica are promoții de până la 20% la tratamentele de estetică facială: terapia vampir și toxina botulinică. Și tratamentele de remodelare corporală au prețuri reduse cu până la 30%, la procedurile de icoone laser med și EximiaPromoții de până la 40% sunt și la procedurile de epilare definitivă, efectuate cu ultima tehnologie de laser Dioda.

Palas Campus, cea mai mare clădire de birouri din România, aflată în proximitatea ansamblului Palas, pe strada Sf Andrei, dispune la parter de o zonă de retail, cu servicii mixte accesibile tuturor ieșenilor:

  • Athena Medical Beauty  – clinică de înfrumusețare
  • Chin Chin – restaurant cu specific asiatic
  • Dulcinella – braserie
  • Emerald – centru medical
  • Praxis – laborator de analize
  • Stay Fit Gym – centru de fitness
  • Teo`s Café – cafenea
  • True Fine Coffee – cafenea
  • Tucano  Coffee – cafenea
  • XTime – centru de difuzare de presă
Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top