Stiri

TOP 3 lucruri pe care să le faci ca femeie atunci când te pregătești să mergi la nuntă

Nunta este un eveniment ce le oferă femeilor posibilitatea de a străluci și de a-și lăsa feminitatea să iasă la iveală. Mai mult, aceasta reprezintă o ocazie specială și plină de momente memorabile, ce vor fi fotografiate, motiv pentru care sexul frumos va dori ca fiecare detaliu din ținută să fie perfect. De aceea, pregătirea pentru un astfel de eveniment necesită timp și o organizare cât se poate de bună, tocmai pentru a te asigura că totul va fi pe placul tău. 

Iată cele mai importante 5 lucruri de care să ții cont atunci când te pregătești pentru o nuntă 

  1.     Alege ținuta potrivită pentru tine 

În primul rând trebuie să te asiguri că ai o rochie sau o ținută în care te simți cât se poate de confortabil și care te face să zâmbești. Pentru a fi sigură că nu greșești, verifică întâi invitația primită din partea mirilor să vezi dacă există un dress code sau care este tipul de eveniment: nuntă de zi în grădină, black tie sau chiar boho style. În funcție de asta îți poți crea ținuta, însă nu uita că e de preferat să eviți să porți alb. 

  1.     Pregătește-ți pielea

Fiind un eveniment mai special cu siguranță îți vei dori să ai parte de un machiaj aparte, pe care îl poți realiza chiar tu acasă sau poți merge la un make-up artist la salon. Însă, înainte de realizarea machiajului propriu zis e de preferat să te asiguri că tenul nu îți va face probleme. Astfel, în ziua dinaintea evenimentului hidratează-ți cât se poate de bine pielea feței cu ajutorul unei măști hidratante și nu utiliza produse noi, mai ales dacă știi că ai un ten sensibil. Mai mult, înainte de a începe, curăță extrem de bine pielea, astfel încât machiajul să reziste cât mai mult. 

În ceea ce privește pielea corpului, aceasta nu trebuie să facă excepție: folosește un exfoliant și asigură-te că ai hidratat-o cât se poate de bine. Mai mult, în cazul în care dorești, poți să folosești un fond de ten spray pentru corp That’s so, de pe 24beauty.ro. Acesta te poate ajuta să-ți ascunzi micile imperfecțiuni, mai ales dacă alegi să porți o rochie care îți lasă picioarele la vedere.

  1.     Alege accesoriile cu atenție

Accesoriile pot da viață și personalitate ținutei tale. Alege bijuterii, poșetă și încălțăminte care se potrivesc perfect cu ținuta ta. Fii atentă la proporții și evită să exagerezi cu bijuterii prea mari sau pantofi prea înalți, care ar putea să te facă să te simți inconfortabil în timpul ceremoniei sau al petrecerii.

Indiferent de nunta la care participi, dacă te simți bine în pielea ta, cu siguranță te vei și distra, iar ringul de dans va fi cel mai bun prieten al tău. Pregătește-te din timp și nu lasă ultimele detalii pe ultimul moment, având în vedere că cel mai probabil te vei stresa. 

Sursa foto: pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top