Stiri

“Battle of The DJs” cu ieseanul Ranno Vollman

vollman_poster_2Numele lui e Ranno Vollman (Follman) si este unul dintre numerosii Dj ai Iasului nostru drag. Pana acum “cariera” muzicala i-a adus numeroase satisfactii, toate multumita voua, petrecaretilor.
Pe scurt a inceput sa mixeze acum cativa ani cand inca exista Club Versus, urmand ca dupa un an petrecut in Germania sa se intoarca cu idei si gusturi muzicale noi pe care a vrut sa le impartaseasca cu iubitorii de muzica electronica. A “debutat” la una dintre petrecerile organizate in Club Hypnotic de Valentine’s Day, urmand apoi sa participe la evenimente ca ESCAPE Festival, Party Boat, recentul Toolroom Knights ce la avut in prim plan pe Mark Knight si multe altele.
Acum se concentreza intens pe partea de productie, vrea sa vada oamenii ca danseaza, pentru ca la urma urmei asta este lucrul care ii ofera cea mai mare satisfactie. Si daca tot am vorbit de productie, as vrea sa va prezint pe scurt un concurs care mi-a starnit atentia. El se numeste « Battle of the Djs » si este organizat de niste tipi din SUA, in colaborare cu Facebook, care ofera producatorilor, dj-lor sau celor interesati de muzica ocazia de a participa, contra unei taxe de inscriere, la WMC (Winter Music Conference). Acesta este un eveniment de talie mondiala, ce va avea loc in Miami la sfarsitul lunii Martie si care va intruni cei mai mari artisti din lumea muzicii elctronice.
Ranno Vollman va participa si el la acest concurs cu o piesa intitulata “Sualiva” pe care o puteti asculta aici: audioacademy.fm/dj/rannovollman si care sper sa va placa:

Concursul se desfasoara pana pe 15 martie, timp in care participantii pot strange voturi de la prieteni, cunostinte si cam oricine are un cont pe Facebook. Puteti sprijini artistul facand click pe butonul “Share on Facebook” si apoi “Allow Publish” sau pe “Share via Email” pentru a acumula mai multe puncte..

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Ranno Vollam

    March 2, 2010 at 10:41 am

    Salut !
    Acum se poate vota si “Via Email”, adica NU trebuie neaparat sa aveti cont pe FACEBOOK, iar in felul asta se pot obtine mai multe puncte 🙂
    Merci !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top