Stiri

“Romania Got Talent” la ProTv din toamna lui 2010

pro_tv_roEmisiunea “Got Talent” a revolutionat televiziunea in toate tarile unde a fost difuzata. Anul viitor vine si randul Romaniei sa produca o astfel de emisiune, dupa ce Pro Tv a cumparat formatul de la FremantleMedia.
Fie ca stii sa dansezi, sa canti sau ai orice alt talent din orice domeniu esti bine-venit la preselectiile ce vor fi organizate, nu exista limita de varsta. Lansarea show-ului va avea loc in toamna.
Cea mai mediatizata concurenta la acest show a fost Susan Boyle, in varsta de 48 ani care a urcat pe scena Britain’s Got Talent, in aprilie 2009, cantand “I Dreamed A Dream“. In acea seara a umit juriul si lumea intreaga, iar finala competitiei i-a adus locul 2.
Mona Segall, producatorul emisiunii, declara:
Avem in plan sa lansam concursul pe ProTV in toamna anului 2010. Campania de preselectie va incepe cu cateva luni inainte si va acoperi toata tara, nu doar orasele mari. Sunt foarte multi romani talentati care s-au inscris in acest concurs in alte tari, cum e Petruta care a ajuns in finala concursului similar din Germania cantand la nai. Suntem convinsi ca vom gasi si pe teritoriul Romaniei talente la fel de mari, care vor primi in acest concurs sansa sa se exprime”, a declarat producatorul general al emisiunii, Mona Segall.

Sursa articol: Monden.info

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top