Stiri

TV BIT revine cu o noua grila de programe

Cu cateva zile in urma TV BIT a anuntat ca revine pe micile ecrane ale iesenilor cu o noua grila de programe, dar sub aripa protectoarea postului national B1 TV.
Este interesant cum in aceasta perioada in care trusturile de presa inchid ziare si reviste, la Iasi advertiserii incep sa bage bani in televiziune, asta inseamna ca media isi poate reveni din aceasta criza financiara.
Iesenii vor putea urmari zilnic emisiunile TV BIT pe frecventa B1 TV, postul local va avea emisiuni ce vor dura pana la trei ore si jumatate pe zi, in modul urmator: o ora si jumatate la pranz (in fiecare zi) si doua ore, seara in zona de prime time.
Emisiunile difuzate vor fi:

“Teo Show”, in fiecare weekend – celebra Teo Trandafir, va difuza in fiecare sambata incepand cu ora 20:00, producatorii anunta ca va avea ca invitati ieseni cu povesti din viata de zi cu zi, prezentatoarea va incerca sa faca o emisiune precum “Happy Hour” sau “Acces Direct” cu si pentru ieseni.

“Gazeta de perete” – este realizata de catre jurnalistul Silviu Labes, emisiunea va aduce in fata telespectatorilor invitati din toate mediile sociale, economice, culturale etc. ce vor dezbate subiecte care-i porivesc pe ieseni.

“Bit Style” – este emisiunea la care probabil vom spune mai multe si asta pentru ca va fi difuzata in fiecare vineri, incepand cu ora 18:00 si se va axa pe, atentie, lumea mondena din Iasi, producatorii spun ca nu vor prezenta orice mondenitate ci doar pe cei care merita sa fie un exemplu pentru ieseni, dar stim cu totii ca persoanele ce pot fi un exemplu pozitiv, nu aduc audienta. Realizatorul emisiunii este Marius Scovronschi, cunoscut pentru ca se ocupa de agentia Fargo Models si de shop-ul online de haine Maritza.ro.
Ei bine, iesenii pot avea prin aceasta emisiune un Cancan local. Cu siguranta vor fi vizati petrecaretii din cluburile cu pretentii din oras, oameni ce provin din familii cu bani si conduc masini foarte scumpe, care invart femeile si banii pe degete si isi petrec majoritatea timpului prin cafenele de fite si cazinouri.

“Vizibil – invizibil” – emisiunea va fi difuzata in fiecare zi de joi, incepand cu ora 18:00 si va fi prezentata de catre binecunoscutul om de radio Corneliu Dorneanu. Invitatii vor fi oameni de cultura, iar subiectele vor fi din domeniu.

“Ora de sanatate” – emisiunea se difuzeaza miercurea de la 18:00 la 19:00 si va contine invitati si subiecte din lumea medicala a Iasului, moderatorul emisiunii este Mihaela Titieni, telespectatorii putand intra in direct in emisiune prin telefon.

“Tendinte” – se va difuza in fiecare marti incepand cu ora 18:00 si va fi realizata de catre Roxana Nestian, o domnisoara cunoscuta prin faptul ca frecventeaza localurile de fite din Iasi. Emisiunea va dori sa fie una de divertisment, unde alaturi de invitati se vor dezbate subiecte din moda, sport, lifestyle etc. Dupa modelul marilor televiziuni, in aceasta emisiune va exista si cate o frumoasa asistenta din cadrul agentiei de manechine si fotomodele Maya Fashion, agentie reprezentata insusi de prezentatoarea emisiunii.
In cadrul emisiunii se vor analiza si prezenta si evenimente mondene, adica locatiile si petrecerile din locatiile de fite din Iasi.

“De pe linia portii” – avand in vedere ca avem un primar care sustine moral si mai ales financiar echipa locala de fotbal, TV BIT va difuza si o emisiune sportiva moderata de catre Paul Costas, un fost jucator de fotbal, arbitru, conducator dar si membru in Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal. Speram ca invitatii emisiunii sa fie si din alte sporturi, pentru ca nu doar fotbalul reprezinta orasul Iasi in competitiile sportive.

“Cantec joc si voie buna” – Emisiunea se va difuza zilnic, la praz si va contine muzica populara.

Interesant este faptul ca vor fi doua emisiuni cu subiecte asemanatoare, emisiunea Roxanei Nestian, numita “Tendinte” si emisiunea moderata de catre Marius Scovronschi intitulata “Bit Style”, se bazeaza pe subiecte devorate de tineri, de oamenii care vor sa simta pulsul mondenitatii din Iasi.
TV BIT emite zilnic, de luni pana vineri, pe frecventa B1 TV, in intervalele orare 12:30 – 14:00 si 18:00 – 20:00. In week-end, TV BIT are emisie astfel: sambata intre 18:00 si 19:00, 20:00 – 22:00 si duminica intre 10:30 – 11:30 si 17:30 – 19:30.
Speram ca revenirea postului TV BIT sa nu aiba culori politice si sa nu dezamageasca iesenii.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. Dan

    February 19, 2011 at 8:27 pm

    Buna seara, mesajul este pentru postul TVBIT Iasi. Prin acest mesaj vreau sa imi exprim nemultumirea pentru ca in data de 19.02.2011(sambata seara) ati blocat accesul la filmele programate la postul B1TV si ati difuzat o emisiune CRETINA cu niste pusti care formau o formatie ce canta la nunti, care isi stabileau contacte in vederea planificarii programului lor viitor. ESTE ABSOLUT ABERANT SA DIFUZATI ASTFEL DE EMISIUNI. FACETI-VA PROPRIUL CANAL TV SI NU BLOCATI PROGRAMELE UNUI POST SERIOS CU EMISIUNILE VOASTRE ABERANTE.

  2. Vasile Jeleanu

    July 14, 2013 at 5:48 pm

    Am urmarit un fragment din emisiunea de duminica, 14 iulie a.c. aproape de ora 18, pe TV BIT, despre Qigong. Mi s-a parut foarte interesant, mai ales ca invitata dumneavoastra, spunea ca saptamana viitoare v-a organiza la Iasi un curs pentru incepatori, fara sa dea o persoana de contact si alte detalii privind data, ora si locul de desfasurare. Va rog sa-mi trimiteti pe aceasta adresa un nr. de telefon unde as putea sa sun pentru aceste informatii.
    Va multumesc anticipat.
    Vasile, Iasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top