Stiri

Auto rulate cu pana la 150.000 km, la pret avantajos. Afla unde le gasesti

Esti conducator auto si a sosit momentul sa iti schimbi vechea masina? Indiferent de motivul care sta in spatele deciziei de a face o noua investitie in aceasta privinta, acum poti beneficia de super oportunitati pentru a face achizitia mai simplu si mai rapid.

Gasesti auto rulate aduse din Germania, cu pana la 150.000 km si care nu depasesc 5 ani vechime, in stare tehnica buna, cu dotari performante, care sa iti ofere experiente placute in toate calatoriile, la preturi avantajoase. Mai mult decat atat, poti beneficia de metode flexibile de plata, astfel incat sa poti face o investitie mai simplu, fara sa iti sacrifici economiile.

Vrei un upgrade? Alege auto rulate care arata ca noi

Fiecare sofer pasionat isi doreste o masina dotata cu cele mai avansate functionalitati si intr-o stare tehnica buna. Multi proprietari de autoturisme au ales masini la mana a doua, din ratiuni ce tin de costuri. Auto rulate poti sa gasesti si fara sa depaseasca 150.000 de km, ba mai mult decat atat, nici macar 5 ani vechime. Astfel, de fiecare data cand te vei urca la volan, te vei simti in siguranta intr-o masina care nu a atins 200.000 de km si nu prezinta uzura tehnica acumulata in timp. In excursii, in drum spre job, in vacante sau in vizitele la prieteni, un autoturism care nu depaseste 5 ani vechime va fi un mijloc de transport sigur.

Cumperi auto rulate si beneficiezi si de alte avantaje

Industria de auto rulate s-a ales in timp cu un renume prost, si asta din cauza experientelor neplacute ale cumparatorilor din targurile de masini. Ei bine, aceste experiente nu sunt caracteristice showroom-urilor specializate in masini second hand aduse din Germania, acolo unde profesionalismul are un rol hotarator pentru cum va arata procesul de vanzare – cumparare. Iata care sunt avantajele de care vei beneficia:

  • garantie service pentru auto rulate, in primul an de la cumparare;
  • programe de finantare pentru metode de plata flexibile si serviciu de buy back garantat;
  • test drive gratuit, pentru a te decide care masina din gama de auto rulate este pentru tine;
  • garantia starii tehnice prezentate a masinii si a numarului de km reali care ti-au fost comunicati;
  • suport in procesul de cumparare, de la A la Z, din partea unei echipe de experti pasionati.

Plus alte beneficii pentru tine si alti cumparatori iubitori de masini puternice.

De unde cumperi auto rulate? Garantia increderii si profesionalismul primeaza

Gratie evolutiei tehnologiei, accesul la informatie a contribuit la dezvoltarea domeniului de vanzari auto. Totul se vinde pe Internet, de la accesorii de masini (cu rol functional sau cu rol cosmetic) si piese auto, pana la autoturismele in sine. Insa experienta de cumparare va fi influentata exact de mediul din care vei face achizitia, asa ca asigura-te ca ii acorzi importanta necesara procesului de research. Alege showroom-urile specializate care iti pot oferi un pachet de servicii similare cu cele oferite in cazul achizitionarii unei masini noi. Daca nu stii unde le gasesti, atunci iti dam o mana de ajutor: Autogeist.ro. Unul dintre cele mai populare showroom-uri auto, Autogeist.ro este mediul care iti ofera garantia increderii si locul unde profesionalismul si pasiunea pentru auto rulate primeaza. Lasa grijile deoparte si, cu ajutorul expertilor, iti vei putea alege si achizitiona aici  masina pe care o visai, cea care te va duce in cele mai asteptate calatorii.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top