Stiri

Avantajele inchirierii echipamentelor pentru constructii

Atunci cand vrei sa renovezi casa atat la exterior cat si la interior, este bine sa stii ca vei avea nevoie de echipamente speciale care se utilizeaza in constructii.

In functie de lucrarea ta, acestea poti fi de tipul: schele metalice, popi metalici sau cofraje. Afla din urmatoarele randuri de ce este necesar sa utilizezi aceste echipamente.

Schele metalice

In primul rand, trebuie sa cunosti ca schelele metalice reprezinta niste structuri menite sa te ajute sa lucrezi la inaltime. Acestea s-au utilizat inca din cele mai vechi timpuri si pana in prezent. Daca in trecut erau realizate din lemn, in prezent aceste structuri sunt realizate din metal galvanizat. Tehnologia actuala permite realizarea schelelor si din alte materiale, precum: polimeri sau o compozitie speciala din fibra de sticla.

De unde poti achizitiona o schela metalica?

In cazul in care doresti sa achizitionezi o schela metalica, este bine sa cunosti ca pretul uneia este ridicat. Indicat este sa optezi pentru inchirierea unui astfel de produs, deoarece pretul este mult mai convenabil si nu stai cu grija depozitarii acesteia. Pe piata sunt multe firme de profil care se ocupa cu inchirierea echipamentelor necesare unei constructii si poti gasi cu usurinta o schela de inchiriat.

Ce trebuie sa verifici inainte de a inchiria o schela metalica?

In cazul in care nu ai mai apelat pana in prezent la serviciile unei firme care se ocupa de inchirierea echipamentelor de constructii, este bine sa te documentezi cat mai mult despre respectiva firma. Poti accesa pagina de internet si sa verifici exact ce materiale sau alte produse iti poate inchiria, ce experienta are pe piata sau care este portofoliu de clienti detinut. Mai mult, citeste parerile clientilor despre experienta cu respectiva companie. Un alt aspect pe care trebuie sa-l verifici face referire la calitatea produselor. Asigura-te ca inchiriezi o schela metalica care nu este foarte veche si care a fost intretinuta corespunzator. Documenteaza-te despre materialul din care a fost fabricata schela si daca ai nelamuriri, contacteaza firma de profil. Astfel, vei putea verifica si alte informatii, precum: pretul de inchiriere, daca poti beneficia de diverse oferte, ce servicii aditionale cuprinde inchirierea respectiva. Acestea fac referire la montaj, transport si asistenta.

Ce model de schela sa alegi?

In functie de nivelul la care ai ajuns cu constructia sau renovarea cladirii tale, ai la dispozitie mai multe modele de schele. Bine este sa cunosti ca, in general vei avea nevoie de trei modele de schele metalice si ca acestea pot fi inchiriate la pachet. Iata care sunt aceste categorii:

  • schela fixa de fatada – acest model de schela metalica se utilizeaza atunci cand lucrezi la fatada cladirii. Cu ajutorul acesteia poti ajunge la cele mai inalte nivele si astfel, vei fi protejat. Alege o firma de inchirieri care te poate ajuta cu montajul. Acesta nu este dificil, insa indicat este sa respecti instructiunile;
  • schela mobila – acest tip de schela metalica poate fi utilizat atat cand lucrezi la exteriorul cladirii cat si in interiorul acesteia. In comparatie cu schela fixa, cea mobila este usor de mutat si iti ofera protectia necesara. Poate ajunge la o inaltime de aproximativ 15 metri;
  • schela de interior – acest model de schela il poti folosi atunci cand lucrezi in interiorul cladirii. Iti ofera protectia necesara si se regleaza pe inaltime. In acest fel, poti lucra pana la tavanul incaperii.

 

In momentul in care esti decis sa apelezi la servicii de tipul inchiriere schele metalice, acceseaza site-ul lucinvest.ro. Compania iti pune la dispozitie servicii de profil de calitate si echipamentele necesare unei constructii.

 

Date de contact:

E-mail: office@lucinvest.ro

Telefon: (40)745.410.817

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top