tractoare iasi
Diverse

Avantajele invatamantului privat

In Romania au inceput sa apara din ce in ce mai multe institutii de invatamant privat in ultimii ani. Fie ca este vorba despre gradinite sau scoli, aceste locatii incep sa aiba succes printre cei care doresc altceva pentru copiii lor. Inca de la gradinita, multi parinti aleg sa isi trimita copiii in sistemul privat din foarte multe motive. In primul rand, trebuie sa stii ca exista cateva institutii de top care vor oferi cea mai buna educatie celor mici. Printre acestea se afla si gradinita particulara sector 1 Teddybar din Bucuresti, care ofera inclusiv scoala privata, cresa si after school. Este una din locatiile cele mai apreciate de elevii care au calcat pragul acestei institutii de elita. De ce este important ca un copil sa primeasca o educatie de top inca din gradinita?

In primul rand, parintii ar trebui sa ia in considerare ca a-si trimite copilul la gradinita este extrem de avantajos pentru dezvoltarea psihica si intelectuala a copilului. Varstele fragede la care cei mici isi incep educatia reprezinta de fapt fundatia succesului in anii ce vor veni. S-a demonstrat stiintific faptul ca copiii care pe langa anii obisnuiti de scoala au si doi ani de gradinita se vor dezvolta mult mai bine din punct de vedere social, al limbajului, al comunicarii si al cunostintelor, fata de copiii care nu au aceasta experienta. Cei care merg la gradinita incep sa citeasca si sa scrie mult mai usor fata de cei care nu merg. Gradinita Teddybar ofera un program de educatie comprehensiv ce echilibreaza materia de la stat cu cea proprie, in grupuri mici de elevi. In cadrul acestei gradinite, procesul de invatare este mereu distractiv.

De asemenea, modul de abordare direct ii permite profesorului si educatorului sa lucreze cu fiecare copil in parte si sa se ocupe mult mai atent de necesitatile fiecaruia. Se pune accent pe abilitatile individuale si nu pe cele de grup. Acest lucru va scoate in evidenta ceea ce fiecare copil are mai bun si se va contribui substantial la dezvoltarea sa in acest sens. Copiii care au abilitati clare intr-o anumita directie vor avea o dezvoltare accelerata. Nici cei care au probleme in anumite domenii nu vor fi lasati deoparte, ci vor fi ajutati sa depaseasca aceste lucruri si sa ajunga la un nivel in care vor intelege materia la fel de bine ca si restul. Daca intr-o gradinita normala sau o scoala de stat cei care sunt slabi la anumite materii vor fi lasati in urma si se vor pierde complet cu trecerea timpului, in gradinita si scoala particulara Teddybar acest lucru nu se va intampla. Copiii vor porni cu sanse egale si se va lucra cu fiecare in parte pentru a se ajunge la acelasi nivel si cu scopul de a face materia inteleasa in mod corespunzator. Este un avantaj enorm pe care doar o institutie privata il poate oferi si, desigur, o clasa cu un numar mic de copii in grupa. Este un mediu sanatos ce le va oferi celor mici obiceiuri academice puternice, abilitati sociale, independenta si un echilibru perfect intre minte si corp.

In plus, cei mici vor avea o serie de activitati care le vor starni curiozitatea si dorinta de a invata, lucru posibil cu ajutorul materialelor de specialitate si prin programele interactive multimedia. Se va studia limba engleza si limba germana, doua limbi de circulatie internationala ce le vor fi copiilor de un real folos in viitor.
Desigur, multi parinti se vor gandi la aspectul material. Insa, trebuie sa sa ia in considerare ca prin taxele platite la o astfel de institutie privata se fa oferi o educatie net superioara copiilor, tratament egal si corespunzator si materiale didactice de calitate. Nici invatamantul de stat nu este gratuit daca stam sa ne gandim la cati bani da pe diverse materiale, fonduri si alte lucruri mai mult sau mai putin folositoare micutilor. Iar nivelul de invatamant si rezultatele obtinute, de cele mai multe ori, nu se pot compara.

Asadar, daca iti pasa de educatia primita si de felul in care vei trasa viitorul copiilor, atunci gradinita privata este o optiune. Niciun efort nu este prea mare atunci cand vine vorba de bunastarea celor mici. Ofera-i o educatie de calitate alaturi de profesori si educatori specializati, cu experienta in invatatmant si cu un grad de pregatire profesionala deosebit. Pentru mai multe informatii poti accesa site-ul teddybar.ro si vei primi toate detaliile dorite.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top