Stiri

Bărbații – pasionați de podcasturi și de mașini electrice

Un subiect foarte adesea discutat este cel care vizează podcasturile pentru bărbați. Însă nici mașinile electrice nu sunt de omis, mai ales când vorbim despre pasiuni, despre pasiunile pe care bărbații le au. Și acestea sunt doar două dintre ele.

Nu știu care sunt pasiunile tale, însă una dintre cele mai discutate include partea de podcasturi. Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai populare podcasturi românești?

În cazul în care antreprenoriatul se numără printre pasiunile tale, să știi că acest articol este pentru tine! Tocmai din acest motiv o să amintesc de Antreprenori care inspiră cu Florin Roșoga, un podcast în care Florin ia interviuri celor mai vizibile persoane ale business-ului local.

Un alt exemplu reprezentativ este și Banii vorbesc, un podcast care vizează ideea de educație financiară, prin prisma răspunsurilor unor persoane de succes, care au luat decizia de a-și pune pe picioare o afacere.

Mai mult decât atât, cu siguranță ai auzit și despre Vast and Curious cu Andreea Roșca, HARDUcast, lansat de Marian Harducaș, respectiv Podcastul lui Katai, o asociere între antreprenoriat, design și marketing.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai relevante, dar tot de luat în vizor sunt și Podcastul de istorie,Ceva Mărunt, Între Showuri, Mai Puțin Prost, Semi-Silent, Pe bune și Contrasens.

Printre pasiunile masculine, însă, nu se numără doar podcasturile, ci și mașinile electrice, după cum aminteam și anterior.

Mașina electrică este catalogată în momentul de față ca fiind automobilul viitorului, această mașină funcționând prin încărcarea repetată a unei baterii, proces similar cu procesul de încărcare a unui telefon mobil.

Benzina și motorina vor ține de domeniul mașinilor clasice, în timp ce această modalitate de încărcare va viza viitorul automobilului pe care urmează sau nu să-l folosești!

Această mașină a viitorul vine la pachet și cu o mulțime de carcateristici pe care trebuie să le ai în vizor, mai ales dacă plănuiești să achiziționezi și tu în viitor o mașină electrică.

De menționat sunt, așadar, capacitatea bateriei și a calității motorului, autonomia mașinii electrice, noua tehnologie de stocare propunându-și să îmbunătățească acest aspect, timpul de încărcare în cazul mașinii electrice, viteza maximă a acesteia și accelerația.

Mașinile electrice sunt tot mai căutate, dar și luate în vizor atât de către populația masculină, cât și de către cea feminină, care prezintă un interesc accentuat în vederea achiziționării în viitor a unei astfel de mașini electrice.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top