Stiri

Baterii bucatarie care te ajuta sa economisesti apa

Deficitul de apa reprezinta o problema din ce in ce mai mare la nivel global si se agraveaza din ce in ce mai mult o data cu schimbarile climatice si cresterea populatiei. Chiar daca momentan acest lucru nu ne afecteaza in mod direct acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa fim responsabili si sa ne aducem aportul in ceea ce priveste protejarea mediului inconjurator.

Marii producatori de instalatii sanitare au inteles caracterul limitat al resurselor de apa si au inceput sa produca alternative comode, moderne si fiabile pentru a putea economisi apa fara a face rabat la confort. In acest sens, au fost realizate modele de baterii bucatarie cu functie de economisire a apei.

Despre calitatile si avantajele modelelor de baterii bucatarie cu functie de economisire a apei

Exista numeroase modalitati prin care se poate economisi apa dar cea mai simpla modalitate este aceea de a schimba bateria de la bucatarie. Functia de economisire a apei mentine debitul constant redus indiferent de presiunea din instalatie. Cu ajutorul acestei functii inteligente se poate realiza o economisire a apei de pana la 50%.

Daca este sa facem comparatie cu o baterie obisnuita atunci se poate constata cu usurinta ca diferenta este una destul de mare. Inlocuirea bateriei din bucatarie cu una noua este importanta intrucat, chiar daca pare sa functioneze corect in timp calcarul depus poate sa scada debitul apei iar durata de functionare poate sa creasca doar pentru a putea obtine confortul dorit.

In cazul acestor baterii bucatarie cu functie de economisire a apei, desi debitul apei este mentinut la un nivel redus constant, confortul utilizarii nu este afectat. In plus, pentru a preintampina aparitia unor probleme are incorporat un sistem anticalcar si unul de autocuratare. Modelele de baterii bucatarie modern ofera foarte multe facilitate de care poti profita pentru a aduce confortul in casa ta. Cu siguranta este o modalitate foarte buna nu numai sa economisesti apa ci si sa  te bucuri de toate avantajele oferite de tehnologia moderna.

Cum sa alegi si unde poti sa gasesti astfel de baterii bucatarie?

In momentul in care doresti sa inlocuiesti bateria din bucatarie trebuie sa tii cont de configuratia instalatiei de apa si sa alegi un model de baterie care sa se potriveasca. Atunci cand alegi o baterie potrivita pentru bucatarie trebuie sa tii cont de multe lucruri precum numarul de gauri, tipul de manere, tipul de tija, finisajele, modalitatea de instalare si utilizare si daca sunt incluse anumite accesorii.

Modelele de baterii cu functie de economisire a apei trebuie alese astfel incat sa raspunda la nevoile tale si sa optimizeze modul in care  functioneaza totul in bucataria ta. Mai ales daca esti o persoana care se preocupa in mod constant de mediul inconjurator atunci acest tip de baterii bucatarie cu functie de economisire a apei va fi o alegere pe placul tau.

Astfel de baterii pentru bucatarie se pot gasi atat in magazinele fizice cat si in cele online. Alege un model care sa aiba inclus un termen de garantie extins pentru a te putea bucura de aceasta facilitate pe termen lung fara nici o grija.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top