Stiri

Idei fierbinți pentru nopți răcoroase: Cum să-ți înnebunești iubitul în dormitor

Viața intimă a unui cuplu presupune multă, multă atenție din partea ambilor parteneri pentru a o menține mereu la fel de incitantă și de fierbinte precum era când abia v-ați cunoscut. O relație sănătoasă de cuplu implică, în mod obligatoriu, o viață sexuală activă și o legătură specială între parteneri atunci când se află în cele mai intime ipostaze. Cum orice femeie vrea să-i dovedească iubitului ei că este cea mai pricepută în arta amorului, are nevoie să găsească mereu ceva inedit, extrem de senzual în dormitor pentru a-și înnebuni partenerul.

Iată câteva trucuri eficiente pentru a-ți recuceri la nesfârșit partenerul și pentru a-l face să înnebunească de plăcere:

  • Surprinde-l cu o seară dedicată filmelor pentru adulți

Dacă nu ați vizionat niciodată filme pentru adulți împreună, acum a venit momentul să o faceți. El va fi încântat la maximum de ideea ta, iar tu ai, astfel, ocazia să câștigi o bilă albă și să-l faci să te dorească și mai tare. Dacă ai ceva rețineri cu privire la acest gen de filme, nu-ți face griji, sunt șanse mari ca filmul să nu dureze prea mult, pentru că el se va aprinde pe loc și va sări pe tine instant pentru o partidă fierbinte de amor.

  • Condimentați-vă un pic activitatea din dormitor

Bărbaților le plac lucrurile spontane și ieșirile din rutină. Puteți folosi diverse jucării erotice care vă vor transforma partida de amor într-o experiență uluitoare. În zilele noastre găsești oriunde, cu ușurință, un sex shop pentru a-ți lua “armele” cu ajutorul cărora îl vei surprinde în dormitor. Dacă nu știi ce jucării și accesorii erotice să alegi, consultă-te cu vânzătorul magazinului și sigur îți va face cele mai bune recomandări.

  • Dă-i șansa să vadă o altă variantă a iubitei timide pe care o știa

Ce stil adopți de obicei în dormitor – clasic, romantic, mai sălbatic? Schimbă foaia și fii exact opusul femeii pe care o știe mereu lângă el în pat. Te poți folosi de costume și măști pentru a intra cu mai multă ușurință în piela altor personaje. Costumată într-un personaj complet nou, cu multă încredere în tine și cu o atitudine senzuală și pasională, îl vei da pe spate.

  • Îndeplinește-i cea mai mare fantezie

Dacă sunteți de mult timp împreună, ați vorbit, probabil, despre fanteziile voastre sexuale. Ei bine, acum este momentul să-i transformi visul în realitate. În cazul în care nu știi ce și-ar dori, îl poți întreba și apoi să treceți la treabă. Pe lângă îndeplinirea fanteziei, ideea că ai avut atât de multă încredere în tine pentru a-i face o astfel de propunere este una extrem, extrem de incitantă.

  • Joacă-te puțin cu tine și lasă-l să te privească

Orice bărbat este atras de imaginea unei femei care își provoacă singură plăcere. Așa că merită să încerci și tu acest lucru înainte de partida propriu-zisă de amor. El va fi mai mult decât încântat să te vadă într-o astfel de ipostază.

Găsirea frecventă a ideilor bune pentru a vă transforma experiențele intime în ceva incredibil nu este atât de dificilă dacă îți pui la contribuție imaginația. Totul este să ai curaj să pui în aplicare orice fel de gânduri indecente îți trec prin minte.

 

Sursa foto: shuttestock.com

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top