revelion iasi 2020
Diverse

Berea-alimentul preferat al barbatului

Se stie ca berea este “limbajul” pe care il inteleg barbatii de pretutindeni. Nu conteaza ca vorbim despre un tip din China sau de unul din Norvegia, cu siguranta se vor intelege de minune in fata unui pahar de bere.

Vrei sa stii totul despre bere?

Esentialul consta in faptul ca berea af ost inventata acum 6000 de ani, in Mesopotamia, iar cine a inventat-o a fost o persoana foarte inspirata. Anual, se consuma milioane de litri de bere, deoarece este bautura cea mai apreciata de catre toata lumea. Berea a devenit bautura oficiala a suporterilor de fotbal. Dar ce face ca berea sa fie atat de agreata?

Faptul ca este obtinuta printr-un proces meticulos, la care se foloseste apa si hamei, berea isi obtine textura acidulata din procesul de fermentare. Astfel, cu cat este mai fermentata si cu cat i se mareste doza de hamei, bearea va avea un gust deosebit.

Acestea sunt precesele pentu a obtine berea perfecta:

  1. Germinarea orzului
  2. Macinarea maltului
  3. Adaugarea hameiului
  4. Fermentarea
  5. Filtrarea berii

Desi consumul de bere este o activitate de care nu ai cum sa te plictisesti, trebuie sa stai atent la cata bere consumi altfel va trebui sa dai socoteala mahmurelii.

Remedii Mahmureala

Mahmureala este senzatia de a doua zi cand ai baut prea mult si corpul se simte deshidratat si ametit. Cele mai bune sfaturi pentru mahmureala le-am descoperit pe site-ul Coolosophy.ro si pot sa confrim ca fucntioneaza.

Pentru a nu suferi de mahmureala trebuie sa repeti acesti pasi:

  • Nu pleca la petrecere fara sa fi mancat ceva
  • Hidrateaza-te constant si, cand spun asta, nu ma refer la bere. Sucul si apa sunt doua alegeri bune.
  • Bea incet, cu pauze intre pahare. Este cea mai buna metoda, chiar daca esti pe stomacul gol, deoarece daca faci 20 de minute pauza intre paharele de alcool, vei putea duce mai mult, iar a doua zi te vei simti fresh.

Se recomanda consumul de alcool cu moderatie!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top