Stiri

BEST Iași, în colaborare cu Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași va organiza cea de-a XVII-a ediție a Cursului Academic de Vară

Summer Course este un eveniment dedicat studenților de la universități tehnice din întreaga Europă, prin intermediul căruia aceștia iau parte la cursuri academice susținute de către profesori universitari și alte tipuri de activități de dezvoltare profesională, precum sesiunile de training și workshop-urile. Anul acesta, cursul are ca temă „Interior Arhitecture”. Cursul intitulat “There’s no place like the home you design” este realizat sub îndrumarea Asistentului universitar Doctor arhitect Horia Țundrea, împreună cu specialiști în domeniu.

Începând cu data de 11 iulie 2018, cu sprijinul Facultății de Arhitectură, cursurile vor fi susținute de către Kadhim – Abid Adriana Lucia și Hoblea Alin – Enver din cadrul Universității Tehnice din Iași împreună cu specialiști din domeniul antreprenoriatului, însumând 30 de ore de curs academic.
Pe parcursul celor 10 zile, pe lângă partea academică, studenții vor acumula cunoștințe din tradiția și cultura altor țări, își vor face noi prieteni. Aceștia vor beneficia de activități sociale precum deplasări organizate prin intermediul cărora aceștia vor cunoaște Iașiul și obiectivele sale turistice, dar și o excursie de 3 zile în Piatra Neamț în timpul căreia va fi organizată și o expediție de câteva ore pe munte.

Printre partenerii noștri de anul acesta se numără Arcelor Mittal, Conduent și Shatter și cei educaționali: Train 2 Perform și Crilia . Mulțumim sponsorilor noștri : Pirifan, Prefera foods, Redbul, Pani Pat, Cafe del Sol, IașiCarn, Brânzeturile Viofanny, Upside Down, Edenia Foods, Napolact.
Pentru mai multe informații în ceea ce privește cursul de vară: summer.bestis.ro.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizație apolitică și non-profit, aflată în permanentă dezvoltare. Încă din anul 1989, asigură noi modalități de a facilita comunicarea, cooperarea și schimbul de experiență între tinerii studenți europeni din mediul academic tehnic. Organizația este prezentă în 94 de Universități Tehnice din 32 de țări europene.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top